NL Web
Image default
Banen en opleidingen

De rijschool die u zoekt in Almelo

Bij de beste rijschool in Almelo bent u aan het juiste adres voor rijlessen. Wanneer je klaar bent met rijinstructeurs die constant op hun mobiel zitten en vaak te laat komen. En dus vrijwel geen aandacht hebben voor de leerling tijdens de rijles. Bij de rijschool in Almelo hebben we erg veel aandacht voor de leerling en vinden we het belangrijk dat iedereen de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Uit ervaring merken wij dan ook bij onze rijschool in Almelo, dat leerlingen veel sneller vooruit gaan wanneer ze zich op gemak voelen. Daarbij zijn wij een rijschool in Almelo waar je zelf je rijlessen kunt inplannen zodat het goed te combineren is met school. De rijschool in Almelo is dan ook een erg goede keuze en eentje waar je geen spijt van zult krijgen. 

Pakketten en theorie

Wanneer u bij de rijschool in Almelo een pakket afsluit zit er bij dat pakket ook altijd gratis theorielessen. Dit omdat wij niet willen dat leerling van onze rijschool in Almelo vastlopen op het halen van hun auto theorie. En omdat we dit als rijschool in Almelo veel zien gebeuren geven we leerling de kans om zich aan te melden voor gratis theorielessen. Zonder het halen van je auto theorie kun je dan ook niet op voor je rijbewijs zonder dus om daarop te blijven haken. Bij elk pakket zit een gratis proefles waarbij we kijken hoelang jij ongeveer gaat doen over je rijbewijs. Dit wordt bepaald door een van onze rijinstructeurs die op dat moment de proefles bij je afnemen. 

contact en service

Wanneer u wel graag wilt lessen bij de rijschool in Almelo kunt u online een offerte invullen en aangeven wanneer je wilt gaan lessen. Wij kijken dan wanneer je als eerste kunt beginnen met je eerste rijles. Maar telefonisch contact met ons opnemen mag natuurlijk ook voor vragen en verdere informatie.