NL Web
Image default
Banen en opleidingen

Senioren uitzendbureau op zoek naar productiemedewerker Gelderland

Wist u dat er uitzendbureaus zijn speciaal voor 65-plussers die tal van vacatures te bieden hebben, zoals productiemedewerker in Gelderland? Als u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, kunt u als u dat wilt nog steeds aan het werk. Veel bedrijven willen ook graag senioren in dienst nemen, omdat het handig en financieel aantrekkelijk voor ze is. Het is overigens niet alleen financieel aantrekkelijk voor de werkgever, maar ook voor u. Als u interesse heeft in een nieuwe uitdaging als u bent gepensioneerd, kijk dan eens in het vacatureaanbod van het Gelderland65plus uitzendbureau. Bij dit uitzendbureau wat zich specialiseert in vacatures voor senioren, vindt u tal van vacatures voor verschillende opleidingsniveaus, bijvoorbeeld de vacature voor productiemedewerker in Gelderland.

De voordelen wanneer u aan het werk gaat als productiemedewerker in Gelderland na uw 65ste

Wanneer u na uw 65ste besluit om weer te gaan werken, kunt u profiteren van verschillende voordelen. Wanneer u nog niet toe bent aan thuis zitten en graag nog met uw kennis en ervaring een bijdrage wilt leveren, zijn er genoeg leuke vacatures. Dat hoeft ook geen fulltime baan te zijn, maar zijn vaak leuke klussen voor een paar uur per dag. Bovendien is het ook financieel aantrekkelijk om als senior weer aan het werk te gaan, bijvoorbeeld als productiemedewerker in Gelderland. Want wanneer u de 65 bent gepasseerd, hoeft u sociale premies meer af te dragen. En er verandert niets aan de hoogte van uw AOW of pensioen, want u mag zonder enige beperking bijverdienen. U kunt dus een leuke extra verdienen door een paar uur in de week aan de slag te gaan. 

Informeer bij een uitzendbureau voor senioren naar de mogelijkheden

Wanneer u het thuis zitten beu bent en graag wat extra’s zou willen bijverdienen, informeer dan eens bij een uitzendbureau voor senioren als Gelderland65plus naar de mogelijkheden. U vindt bij dit uitzendbureau leuke vacatures voor 65-plussers als chauffeur, kok of productiemedewerker in Gelderland. 

https://gelderland65plus.nl/