NL Web
Banen en opleidingen

Technisch Tekenaar

Introductie

De Belgische marktleider in de ontwikkeling en fabricage van materialen voor omheiningen, schuifdeuren en klapdeuren. Onze producten zijn gecommercialiseerd en gedistribueerd in België en alle buurlanden. Als kleine en middelgrote onderneming met 80 medewerkers in een goede financiële positie zijn we al meer dan 25 jaar actief op deze markt en ons succes wordt toegeschreven aan onze verregaande technische expertise en professionele dienstverlening aan klanten.

We hebben een constructiewerkplaats en een eigen engineeringafdeling. Met onze uitgebreide services, gekoppeld aan een team van goed opgeleide ingenieurs en technici, is het bedrijf sinds de oprichting blijven groeien.

Als onderdeel van de verdere ontwikkeling zijn we momenteel op zoek naar (m / v / x):

Jouw verantwoordelijkheden

  • Tekeningen van schuifdeuren, draaideuren, hekken, accessoires en accessoires in Inventor 3D of Autocad 2D;
  • Voorbereiding van technische documenten;
  • Pas technische documenten aan;
  • Voer sporadisch werkonderzoeken uit op de locatie van de klant.

Jouw profiel

Je hebt een technische opleiding van hoog niveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Uw belangrijkste asset is uw ruimtelijk inzicht. Je wordt geprikkeld door technische uitdagingen en hebt innovatief denken. Je hebt uitgebreide technische inzichten. Je hebt kennis van Inventor 3D en / of Autocad 2D technische tekeningsoftwarepakketten en hebt ruime ervaring in de bouw of metaalindustrie. Je hebt een mechanische achtergrond en kennis van lassymbolen. Je bent sterk in planning en organisatie en beschikt over communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

Het bedrijf biedt een boeiende werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing en initiatief / verantwoordelijkheid. Fulltime of 4/5 werk, dit is een vast contract voor betaald werk of zelfstandig werk. Moedig u aan om deel te nemen aan cursussen voor verdere ontwikkeling.

Je komt terecht bij een dynamische KMO die altijd zorgt voor hoogwaardig maatwerk. Je vervult een zelfstandige functie met bijzondere nadruk op communicatie, teamwork en flexibiliteit. Bij de start kun je rekenen op een uitgebreide ondersteuning en krijg je een behoorlijk salaris.

https://www.vindazo.be/vacatures/technisch-tekenaar.html