NL Web
Image default
Beauty en verzorging

Veilig uw tanden bleken, dat kan gewoon thuis!

Veilig uw tanden bleken, dat kan gewoon thuis!

Wilt u ook graag wittere tanden? Een verstandige keuze! Een verzorgd, wit gebit is onontbeerlijk om een goede indruk te maken. Het doet bovendien wonderen voor uw zelfvertrouwen. Met een mooi, wit gebit gaat u weer met een glimlach naar het werk of dat leuke feestje!

Hoe wittere tanden in je voordeel werken

Wist u dat wittere tanden een teken van jeugd zijn? We schatten mensen met wittere tanden tot wel 5 jaar jonger! Door de jaren heen worden tanden minder wit. Dit komt door de blootstelling aan voedingsstoffen zoals koffie en wijn. Het glazuur wordt ook dunner, waardoor het onderliggend, gele dentine meer zichtbaar wordt. Door middel van uw tanden witter maken ziet u er dus jonger uit!

Bovendien zorgen witte tanden er ook voor dat mensen u intelligenter inschatten. Een wit, verzorgd gebit wordt geassocieerd met een hogere educatie, en een beter betaalde job. Mensen denken niet alleen dat u een betere job heeft, een witter gebied verhoogt op zijn beurt ook weer uw kansen bij een job interview.

Wittere tanden zijn aantrekkelijker, en zorgen ervoor dat mensen u jonger en intelligenter inschatten. Dit doet op zijn beurt natuurlijk wonderen voor uw zelfvertrouwen. Met een mooie witte lach gaat u ook weer voluit durven te lachen. Hierdoor komt u socialer over op uw gespreksgenoten. Niets dan voordelen dus.

Veilig zelf je tanden witter maken doe je thuis

Gelukkig hoeft u hiervoor niet meer naar de tandarts. Uw tanden witter maken doet u makkelijk vanuit het comfort van uw eigen huis. Zo bespaart u lekker tijd en geld! Thuis zelf tanden bleken is helemaal niet moeilijk. De juiste tandenbleekset kopen is het enige wat u hoeft te doen.

De Witter Gebit™ Tandenbleekset geeft een kwalitatief, natuurlijk ogend resultaat zonder uw tanden te beschadigen. Met de beste tandenbleekset wordt zelf tanden bleken bovendien makkelijk, snel en pijnloos. Wilt u ook weer voor zelfvertrouwen glimlachen? Met de juiste tandenbleekset krijgt u gewoon die wittere tanden thuis.