NL Web
Image default
Woning en Tuin

Een marmeren schaakbord: zo gek nog niet

Als je een schaakbord zoekt waarop je vele potjes tegen vrienden en familie kunt gaan spelen, denk dan eens aan een marmeren schaakbord. Het klinkt misschien als iets wat vooral voor professionele spelers handig is, maar ook voor recreatief gebruik heeft een marmeren schaakbord flink wat voordelen. Bij de juiste aanbieders betaal je er ook nog niet eens veel meer voor. Wat er nog meer handig is aan een marmeren schaakbord? We leggen het je hier uit.

 

Spelen met een premium spelervaring

Marmer ademt in alles luxe uit. Dat merk je ook direct tijdens het spelen. Het bord ziet er robuust en solide uit, net zoals de pionnen op het bord. Als je eenmaal aan de beurt bent en een pion mag verplaatsen, voelt dit vele malen beter dan wanneer je een standaard pion mag verplaatsen. Met je vrienden of familie een potje spelen wordt daarmee een stuk leuker. Zij hebben een fijnere spelervaring en jij bent aan het einde van het potjes waarschijnlijk een paar complimentjes over je mooie bord rijker.

 

Jarenlang speelplezier gegarandeerd

Maar marmer doet nog meer dan alleen zorgen voor een premium gevoel. Het marmer is ook van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er nog meer voordelen zijn.

Zo is daar bijvoorbeeld de lange levensduur van het spelbord. Marmer is ontzettend slijtvast. Een pion te hard wegzetten of over het bord slepen betekent dus ook niet dat je meteen een deuk of een kras hebt opgelopen. In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit zorgt dit ervoor dat je spelbord jarenlang mee gaat. Je betaalt er misschien wel wat meer voor, maar in de levensduur betaalt deze hogere aankoopwaarde zich zeker terug. Verder heb je aan marmer weinig onderhoud nodig. Ook schoonmaken is een fluitje van een cent. Als je bord een tijdje in de kast heeft gestaan, wrijf je al het stof er eenvoudig af met een vochtige doek. Je bord zal weer stralen als nieuw!

 

Je bord aanschaffen bij de marmer-specialist

Een marmeren schaakbord koop je eenvoudig bij IndoMarmer.nl. Deze online aanbieder heeft het grootste assortiment van Nederland tegen de laagste prijzen. Met de verschillende kleuren (je hebt keuze uit crème, grijs, zwart of wit) en verschillende uitvoeringen is er altijd een schaakbord dat je mooi vindt.