NL Web
Image default
Industrie

Met spankettingen waarborgt u de veiligheid van u en uw collega’s

Wanneer u spankettingen gaat kopen, is het belangrijk om dit te doen bij een erkend bedrijf dat verstand van zaken heeft. Spankettingen zijn er namelijk om zware lasten goed vast te kunnen zetten. Dit wordt voornamelijk gedaan bij het vervoer van deze lasten in bijvoorbeeld een vrachtwagen. Wanneer u spankettingen heeft van hoogwaardige, sterke kwaliteit waarborgt u de veiligheid. Niet alleen uw veiligheid, maar ook die van uw collega’s. U wilt natuurlijk niet bij het openen van de klep van uw vrachtwagen het risico lopen dat er iets uitvalt. Ook het intact houden van de lasten garandeert u met spankettingen. Bij BMI Hijsgereedschap kunt u terecht voor dit en nog veel meer hef- en hijsgereedschap. De prijs-kwaliteitverhouding is hier het allerbest.

Meer gereedschap voor het verplaatsen van zware lasten

Katrollen in combinatie met elektrische hijslieren: nog zo’n onmisbaar voorbeeld om zware lasten te verplaatsen. Deze gouden combinatie maakt het mogelijk om de last te verspreiden over een groter oppervlak. Een hijslier die elektrisch wordt gedreven, is superhandig om mee te werken. Ook de rest van de hef- en hijsgereedschappen koopt u bij dit bedrijf. Alle producten voldoen namelijk aan de Europese CE-normen en zijn voorzien van een certificaat waarmee de kwaliteit zwart op wit is bevestigd. Wanneer u dus een controle of iets dergelijks krijgt bij uw bedrijf, kunt u aantonen dat u werkt met veilige gereedschappen.

Plaats uw bestelling vandaag nog

Wanneer u uw gereedschap via de webshop van BMI Hijsgereedschap heeft gevonden, plaatst u uw bestelling eenvoudig. Na betaling zal uw pakket binnen twee werkdagen bij u binnen zijn. Heeft u bestelt voor een bedrag vanaf € 500,-? Dan worden uw materialen geheel gratis bij u geleverd! Topservice dus. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier eens in via hun informatieve website! Het is daarnaast ook mogelijk om te bellen of mailen.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten