NL Web
Image default
Bedrijven

Comfortabele en ruime boxsprings 180×200

Boxsprings zijn tegenwoordig helemaal in. Dat is ook logisch, aangezien een boxspring veel voordelen met zich meebrengt in vergelijking met andere soorten bedden. Een belangrijk punt is dat een boxspring niet is voorzien van een lattenbodem. Dit brengt twee belangrijke voordelen met zich mee. Dit maakt de boxspring aan de ene kant duurzamer. Een lattenbodem kan namelijk sneller kapot gaan. Bovendien maakt een boxspring daardoor ook minder geluid. Een boxspring ziet er bovendien heel luxe uit en biedt fysiek comfort. Bij de webwinkel Handerson kun jij een boxspring in verschillende afmetingen aankopen. Daarbij kun je denken aan boxsprings 180×200.

Handig filtersysteem

In het assortiment van Handerson vind jij veel verschillende soorten boxsprings. Gelukkig hoef je niet door alle producten te struinen, maar is het ook gewoon mogelijk om gericht te zoeken. De webwinkel is namelijk voorzien van een handig filtersysteem. Je kunt filteren op specifieke afmetingen, maar bijvoorbeeld ook op kleur. Maar ook op meer specifieke aspecten. Ga jij bijvoorbeeld voor een elektrische boxspring die je kunt verstellen, of juist voor een standaard? En wat is het specifieke budget voor de boxspring? Je kunt ook in een specifieke prijsklasse zoeken. Maak het je dus lekker gemakkelijk en gebruik dit filtersysteem.

Gratis levering en montage

Een bed kopen is natuurlijk leuk, maar veel mensen maken zich zorgen om de kosten van de levering en montage. Een bed kun je immers niet in de brievenbus deponeren. Gelukkig worden de bedden bij Handerson gratis geleverd en ook nog eens gemonteerd! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je grote fouten maakt bij de montage, want dit wordt dus door de experts gedaan.

Weet je niet zeker of het bed bij je past, maar wil je hem graag uitproberen? Bij Handerson profiteer jij van 120 dagen gratis omruilgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden? Dan kun je het bed kosteloos retourneren.