NL Web
Bedrijven

Doe een besparingstest bij Techneco!

Het is bij Techneco mogelijk om uit te rekenen hoeveel geld u kunt besparen, dit kunt u uitrekenen aan de hand van de besparingstest. Na het maken van de test krijgt u een duidelijke indicatie van de kosten die u jaarlijks kunt besparen op uw kosten. Wanneer u al gebruik maakt van aardgas maar dit wilt verminderen raden wij van Techneco u aan de beste hybride warmtepomp aan te schaffen en duurzaam bezig te zijn.

Er zijn verschillende soorten hybride warmtepompen. Wanneer u een woning heeft met een gasaansluiting waar u nog gebruik van wilt maken, raden we aan de Elga hybride warmtepomp aan te schaffen. Wanneer u van plan bent een grootschalige renovatie te gaan uitvoeren en geen gebruik meer wilt maken van aardgas ga dan voor de Loria lucht/waterpomp. U kunt dan gaan voor een warmtepomp nieuwbouw.

Laten we beginnen met de Elga Hybride warmtepomp, dit is een pomp die geschikt is voor al bestaande bouw. Deze pomp kan gebruikt worden in combinatie met een stadsverwarming of bestaande gasketel. Dit is een pomp die bestaat uit een binnen en een buitenunit. De pomp maakt gebruik van warmte uit de buitenlucht, deze warmte word weer omgezet in warmte die gebruikt wordt in huis. Deze pomp kan ook gebruikt worden om te koelen. Voor deze pomp is een test beschikbaar op de website waarmee u kunt kijken hoeveel geld u jaarlijks gaat besparen na de aanschaf van deze pomp.

Wanneer u geen gasaansluiting nodig heeft om uw huis te verwarmen of te verkoelen is de Loria lucht/waterpomp iets voor u. Wanneer u kiest voor deze pomp kiest u voor een duurzame manier van warmen en koelen. Ook het tap water wordt hierdoor verwarmd en gekoeld. Op de website van Techno zijn er testen beschikbaar waarmee u kunt zien hoeveel geld u bespaart door de pomp aan te schaffen! Neem gerust een kijkje op de site voor meer informatie.

http://www.techneco.nl