NL Web
Image default
Bedrijven

Koop uw professionele regenkleding bij deze specialist in Druten

Heeft u een bedrijf waarbij uw medewerkers vaak buiten moeten werken? Zoekt u daarom kleding die bestand is tegen de guurste weersomstandigheden? Bekijk dan eens het aanbod van Dolfing Druten! Dit bedrijf verkoopt professionele regenkleding, die ze produceren in hun werkplaats in Druten. De regenkleding is van de beste kwaliteit. Met de kleding kunnen uw medewerkers altijd onbezorgd buiten werken, wat voor het weer het ook is. Dolfing Druten produceert al sinds 1919 kleding die in diverse branches wordt gebruikt. Daarnaast zijn ze ook specialist in onder andere waterbedden, medische artikelen en automotive en shipping.

Vind de juiste regenkleding voor uw medewerkers

De professionele regenkleding van deze specialist in Druten is gemaakt van waterafstotend P2/PVC. Of het nu regent, sneeuwt of hard waait, met deze kleding bent u beschermd en kunt u uw werk gewoon blijven uitvoeren. De kleding zorgt ook voor extra warmte, wat vooral in de koude maanden erg fijn is. U heeft bij dit bedrijf de keuze uit diverse regenbroeken en regenjassen in verschillende kleuren. Ook is de kleding in verschillende maten beschikbaar. Zo kunt u voor iedere medewerker de juiste regenkleding kopen. Naast reguliere regenkleding kunt u bij deze specialist ook terecht voor kruipbroeken. Deze kunt u op maat laten maken. Daarnaast bieden ze ook kleding aan die bestand is tegen chemische spatten, olie, brand en statische elektriciteit.

Bekijk het aanbod online of neem bij vragen contact op

Bent u benieuwd geworden naar de professionele regenkleding van Dolfing Druten? Bekijk dan direct hun aanbod online en maak uw keuze. Met deze regenkleding zorgt u voor een optimale bescherming van uw medewerkers. Heeft u nog vragen over de verschillende regenbroeken en regenjassen of wilt u advies over welke kleding voor uw bedrijf het meest geschikt is? Neem dan contact op met de specialisten van Dolfing Druten. Zij helpen u graag verder!

https://www.dolfing.nl/