NL Web
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten gripzakken met allerlei opties

Heb je zakken nodig voor het opslaan of verpakken van producten? Gripzakken zijn hiervoor zeer geschikt voor. Dit verpakkingsmateriaal staat ook wel bekend als hersluitbare zakjes, ritszakjes, plastic zip bags, sealbags, gripseal zakken of ziplock bags. De gripzakjes zijn voedselveilig, BPA-vrij en onbeperkt hersluitbaar. Wil je meer weten over gripzakken? Lees dan verder! 

 

Gebruik 

Gripzakjes worden gebruikt voor het opbergen van diverse producten. Het is een handige verpakkingsvorm en geschikt voor kleine materialen, zoals schroeven, spijkers, kralen, ringetjes en kettinkjes. Verder worden gripzakken gebruikt voor het verpakken van geneesmiddelen, snoepgoed en documenten. Een gripzak is goed afsluitbaar en zodra je deze sluit, komt geen vocht en stof bij het product in het zakje.

 

Verschillende dikten

Er bestaan veel verschillende soorten en maten gripzakken, ze zijn allemaal (deels) transparant. De meeste gripzakjes zijn gemaakt van plastic, maar er bestaan ook plasticvrije gripzakken. De dikte van gripzakjes wordt uitgedrukt in micron. De algemene gripzakjes hebben meestal een dikte van 50 micron. Daarnaast bestaan er ook varianten met een dikte van 70 en 90 micron. Hoe hoger het micron, hoe dikker het plastic van de gripzak is

 

Gripzakken met schrijfvlak 

Om uw producten te sorteren of te labelen kan het handig zijn om op de verpakking te schrijven. Vooral met geneesmiddelen is het belangrijk om ze te labelen, om vervelende situaties te voorkomen. Speciaal hiervoor bestaan er gripzakken met schrijfvlakken van 50 en 90 micron. Gebruik de gripzakken met buidel wanneer u documenten wil meeleveren, bijvoorbeeld bij de uitgifte van geneesmiddelen. Deze buidel is handig voor onder andere tandtechnische laboratoria en farmaceuten.

 

Bestel je gripzakken bij Blok Packaging 

Ben je opzoek naar gripzakken? Neem dan een kijkje op de website van Blok Packaging. Zij hebben een enorm assortiment aan gripzakken. Zo vind je altijd wat jij nodig hebt! Heb je op werkdagen voor 17:00 besteld? Dan versturen ze de bestelling dezelfde dag nog. Als je een product wilt retourneren dan kan dat gratis binnen 30 dagen. Daarnaast profiteer je van gratis verzending vanaf €99,- Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. 

 

https://www.nlweb.nl/