NL Web
Image default
Groothandel

Hoogwaardige tegels en nog veel meer vindt u bij dit bedrijf

Gaat u uw gehele woning of bepaalde woonruimtes verbouwen en bent u daarvoor op zoek naar tegels van hoogwaardige kwaliteit? Wandel dan zeker eens de grote showroom van Van Noort BV binnen. De showroom heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter en hier vindt u vijftien keukenopstellingen, twintig badkameropstellingen en een groot aantal tegelkasten met meer dan 1.250 tegels voor wanden en vloeren. Tevens heeft dit bedrijf een outlet voor mensen die shoppen met een klein budget en een bouwmarkt voor iedere doe-het-zelver. Daar vindt u ook een showroom met binnen- en buitendeuren, gevelbekleding en schuifdeur- en inloopkasten. Het is dus zeker de moeite waard om alles te bekijken op deze locatie in Zuidland, nabij Rotterdam. U maakt de mooiste combinaties met tegels en ook aan bouwmaterialen is hier geen tekort.

De juiste winkel voor uw complete verbouwing

Van Noort BV bewijst maar weer dat dit de perfecte winkel is voor iedere verbouwing. Dit doen ze door u alles aan te bieden voor iedere doe-het-zelver maar ook voor iedere professionele bouwkundige. Omdat u hier alles op één locatie vindt, bespaart u geld en tijd en koopt u ook nog eens bouwmaterialen van topkwaliteit. Ga zeker eens langs voor persoonlijk advies of neem eenvoudig contact op door te bellen of mailen. Het is tevens mogelijk om alvast de online brochure te bekijken zodat u een beter beeld krijgt van dit bedrijf.

Neem een virtueel kijkje in de winkel

Bent u benieuwd naar hoe de locatie van Van Noort in Zuidland, nabij Rotterdam, eruitziet? Neem dan een kijkje in de winkel middels de virtuele tour. Hier ontdekt u snel en eenvoudig alle mogelijkheden en voordelen, zodat u waarschijnlijk al snel binnenkort een échte tour wilt maken bij deze winkel. U koopt dan al uw benodigde bouwmaterialen, tegels, complete keukens, badkamers en nog veel meer.