NL Web
Image default
Groothandel

Gebruik onthardingszout om veelvoorkomende problemen bij machines op te lossen

Wanneer uw machine niet meer optimaal werkt, heeft u misschien last van kalkaanslag. Kalk is namelijk een veelvoorkomend probleem dat de effectiviteit van machines kan aantasten. Om kalk tegen te gaan kunt u gemakkelijk gebruikmaken van een waterontharder en onthardingszout. Het water in de machines zal dan onthard worden waardoor er minder kalk kan ontstaan.

Machines reinigen van kalk

Kalkaanslag in machines ontstaat wanneer er een grote hoeveelheid calcium in het water aanwezig is. Het gebruik van onthardingszout onttrekt het calcium uit het water waardoor er kalkaanslag voorkomen kan worden. Om een machine goed van kalk te kunnen reinigen, moet het onthardingszout wel zuiver genoeg zijn. Dit betekent: het zout moet voor een hoog percentage uit puur zout bestaan en er mogen niet te veel toevoegingen bij zitten. H. van Namen B.V is gespecialiseerd in de agrarische sector en biedt onthardingszout van de hoogste kwaliteit aan. Dit zout is dus geschikt voor de industriële en agrarische sector. Ook is het beschikbaar voor particulieren.

Verschillende soorten en formaten

Welk onthardingszout u precies nodig heeft, ligt aan uw situatie en waterontharder. Bij H. van Namen B.V zijn er verschillende soorten zout beschikbaar. Het zout is zowel in zakken als in tabletten te verkrijgen. De zakken worden aangeboden in 10 kilo en 25 kilo. Hierdoor heeft u keus om de juiste hoeveelheid zout aan te schaffen. Bij onzekerheden over het soort zout staat H. van Namen B.V altijd open voor vragen.

Bestel snel en eenvoudig online

Als u de juiste soort onthardingszout gekozen heeft, kunt u deze zeer eenvoudig online bestellen. Via de webshop kiest u de producten uit het assortiment en kunt u deze altijd meteen online bestellen. De producten worden dan zo snel mogelijk verstuurd. In een mum van tijd kunt u aan de slag met het ontkalken van uw machines.

https://www.vannamen.nl/