NL Web
Image default
Groothandel

Bescherm meubels, vloeren en wanden met afdekplastic

Afdekplastic is onmisbaar voor stukadoors en schilders. Je wilt immers voorkomen dat meubels en andere moeilijk verplaatsbare zaken in een ruimte meegeschilderd worden terwijl dit niet de bedoeling is. Ook wil je de spullen beschermen tegen stof en beschadigingen. Daarnaast is het opruimen een stuk eenvoudiger wanneer je afdekplastic hebt gebruikt. Uiteraard kun je er meer dan alleen inboedelstukken mee beschermen. Breng het bijvoorbeeld ook aan op de vloeren en de wanden die je niet onder handen neemt. Zo voorkom je ook daar schade.

Snijd eenvoudig door verschillende materialen heen met een polystyreensnijder

Natuurlijk heb je als schilder of stukadoor meer dan alleen afdekplastic nodig. Denk bijvoorbeeld aan betrouwbaar gereedschap waarmee je eenvoudig elke gewenste klus voltooid. Een polystyreensnijder is daar bijvoorbeeld onderdeel van. Dit stuk gereedschap kan polystyreen op maat snijden, zoals de naam al doet vermoeden. Maar ook tempex en allerlei soorten schuimplaten kun je op maat snijden met behulp van een polystyreensnijder. De snijder werkt met behulp van gloeidraad.

Bestel al het gereedschap dat je nodig hebt in één webshop

Heb je afdekplastic of een polystyreensnijder nodig? Dan vind je in beide gevallen eenvoudig wat je nodig hebt bij AfbouwOnline. Deze webshop biedt alles wat schilders en stukadoors nodig hebben om hun klussen tot een goed eind te brengen. Zo vind je er onder andere afbouwmaterialen, diverse soorten verf en allerlei afdekmaterialen. Ook voor speciale kleding, gereedschap en reiniging- en onderhoudsartikelen zit je in deze webshop goed. Bekijk het ruime assortiment op je gemak en plaats je bestelling eenvoudig online.

Neem contact op met deze specialist bij vragen

Twijfel je welk soort afdekplastic het best geschikt is voor jouw klus of welke polystyreensnijder je het best kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van AfbouwOnline. Zij beantwoorden je vragen graag en helpen je het juiste gereedschap te vinden voor jouw klus – hoe groot of klein ook.