NL Web
Image default
Groothandel

Bij deze specialist kun je eenvoudig en snel een schuimblusser kopen

Een schuimblusser heeft een unieke functie: het blust branden door middel van schuim. Het schuim vormt automatisch een hechte laag, dat de brandende of rokende materie omsluit als een vlies, tapijt of folie. Het witte schuim houdt zuurstof tegen, waardoor het vuur komt te verstikken, niet meer kan happen naar adem en als vanzelf uitdooft. Een schuimblusser kopen is de ideale oplossing voor elk kantoor. Op het blusmiddel zelf staat aangegeven in letter codes waarvoor je het kunt gebruiken: variërend van A, B, C, D, etc… Ook staat er een illustratie bij. Zo zie je dat je een schuimblusser voor bijna alles kunt gebruiken, behalve brandend vet.

Waar koop je je schuimblusser?

Je kunt je schuimblusser op meerdere locaties kopen, onder andere ook online bij Veiligheid Centraal. Een bestelde schuimblusser wordt op je bedrijf bezorgd en dient vervolgens nog geïnstalleerd te worden. Dit kun je uiteraard helemaal zelf doen, al is het ook mogelijk dit uit handen te geven en aan de professional over te laten. Je laat je blusser gemakkelijk installeren. Vraag eventueel advies aan de expert over wat de ideale plek voor installatie is. Meerdere schuimblussers kopen is een optie als je een grote kantoorruimte of verschillende verdiepingen brandveilig wil maken. De schuimblusser is ideaal voor het aanpakken en in de kiem smoren van een beginnend brandje voor deze gaat woekeren.

Aanvullende blusmiddelen bestellen bij de specialist

Verander je kantoorruimte in een waar arsenaal met onder meer verschillende soorten blussers, brandslangen en rookmelders. Een schuimblusser kopen betekent de basis leggen voor een brandveilige werkomgeving. Hou er rekening mee dat schuimblussers niet goed zijn in te zetten tegen vetbranden, dus als je op je werkvloer met verhit vet werkt, zijn meerdere soorten blusmiddelen vereist. Een schuimblusser stopt de brand, maar een rookmelder kan de brand het snelste lokaliseren. Pas als je tijdig weet waar de brand is, kan je deze in de kiem smoren.

https://www.veiligheidcentraal.nl/