NL Web
Image default
Verbouwen

Bouwkundig rapport in Rotterdam laten opstellen

Staat u op het punt een woning of een bedrijfspand te kopen en wilt u een bouwkeuring laten uitvoeren? Voor uw bouwkundig rapport in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Ons deskundig en professioneel team is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkeuringen en het opstellen van uw goed bouwkundig rapport in Rotterdam; niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden, kantoor- en winkelruimtes. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van een overzicht van de kosten van de bouwkundige gebreken. U komt te weten of het gebouw zijn prijs waard is en met welke onderhouds- of reparatie kosten u rekening moet houden.

Grondige inspectie in bouwkundig rapport in Rotterdam

Door middel van een bouwkundig rapport in Rotterdam, opgesteld door ons deskundig team, heeft u altijd een volledig overzicht van eventuele verborgen gebreken, slijtage en achterstallig onderhoud. Wij voeren een volledige inspectie uit: van de kelder tot het dak. Daarnaast kijken we ook grondig naar de toestand van installaties. U kunt hierbij denken aan installaties zoals: elektriciteit, verwarming, sanitair, leidingen en ventilatie. Tenslotte kijken we we ook naar isolatie, schimmelproblemen en vochtproblemen in de kelder, vloeren, plafonds en muren. In een bouwkundig rapport in Rotterdam blijft geen enkel gebrek en slijtage onopgemerkt.

Maak contact voor uw bouwkundig rapport in Rotterdam

Als u bij de aankoop van uw droomwoning of uw bedrijfspand niet voor vervelende verrassingen wilt komen te staan, is het zeker verstandig om uw bouwkundig rapport in Rotterdam door ons op te laten stellen. Kom niet voor onprettige verrassingen te staan en maak vandaag nog contact met ons voor uw bouwkundig rapport in Rotterdam. Wij kunnen u een heleboel ergernissen en geld besparen, omdat u van te voren op de hoogte bent van de staat van het gebouw. Uiteraard kunt u door middel van het rapport beter onderhandelen over de prijs bij het kopen van uw woning of bedrijfspand. Indien u vragen heeft, kunt u ten allen tijde contact met ons team opnemen.