NL Web
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot.nl

Laatst ging ik op de website van Noot.nl een touringcar huren. Graag leg ik in dit artikel uit waarom wij een touringcar nodig hebben en hoe wij dan op Noot.nl zijn gekomen. En ook natuurlijk hoe de dag zelf is verlopen van de reis naar de bestemming toe.

Touringcar huren voor dagje uit

Voor een dagje uit moet ik een touringcar huren. Maar dit heb ik nog niet eerder gedaan. En daarom ben ik gaan zoeken op het internet naar een goed touringcarbedrijf die mij daarbij kan helpen. Wel heb ik samen met iemand anders besloten wat de bestemming van het dagje uit is geworden. Dat is namelijk het Spoorwegmuseum! Maar omdat iedereen die meegaat al verder op leeftijd is, moeten we wel gezamenlijk vervoer regelen. En dat is dus een touringcar geworden! Maar waar moeten wij die nu huren? Daarvoor zijn we op het internet gaan zoeken. En al gauw vonden wij de website van Noot Personenvervoer. Die, net als wij, ook uit Ede komen! Op de website lazen wij dat zij veiligheid heel erg belangrijk vinden in het touringcars. En dat die daarop dan ook helemaal geoptimaliseerd is. En ook wordt de chauffeur er bij Noot altijd op uitgekozen op basis van de doelgroep. Omdat die, aldus Noot zelf, daar wel goed mee om moet kunnen gaan. Wanneer er bijvoorbeeld kleine kinderen zijn zal het heel anders worden dan wanneer het een bus is die vol zit met ouderen, zoals bij ons het geval zal worden.

Dagje uit

Ook lazen wij dat zij ons kunnen voorzien van een compleet georganiseerde reis naar Het Spoorwegmuseum. Aangezien wij nog geen contact hadden opgenomen met het museum, kwam dat heel erg mooi uit! Zo lag alles bij Noot en hoefden wij verder niet veel meer te regelen.