NL Web
Woning en Tuin

Deur openen met boren

Als je buitengesloten raakt kun je een slotenmaker Den Haag bellen om de deur open te maken. In de meeste gevallen kan de slotenmaker de deur openen zonder het slot te beschadigen. 

Zonder schade

Als de deur niet op slot zit kan de slotenmaker het openen zonder het te beschadigen. De meeste soorten sloten kan een slotenmaker Den Haag ook openen zonder het te beschadigen echter is dit niet bij alle soorten slot mogelijk. Als je een slot hebt dat tegen inbraak geplaatst is en het is ook nog eens vergrendeld kan een slotenmaker het niet zomaar omzeilen. In dit geval zal de sloten de deur open moeten boren. Hierbij wordt een speciale boormachine gebruikt om het slot te forceren en hierna moet het slot vervangen worden.

Kosten

De kosten voor het open boren van de deur kost meer geld dan wanneer de slotenmaker Den Haag te makkelijk kan openen. Het kost veel meer tijd en moeite om de deur open te boren waardoor het ook meer geld kost. Je betaalt meestal tussen de 100 en 130 euro voor het open boren van de deur door een slotenmaker Den Haag. Bij de meeste slotenmakers betaalt je geen extra kosten voor de montage maar vraag dit altijd eerst na bij het slotenmaker bedrijf.