NL Web
Image default
Woning en Tuin

Op deens.nl vind je meubels en accessoires van top labels als KEK Amsterdam, HKliving, ferm LIVING

Op deens.nl vind je meubels en accessoires van top labels als KEK Amsterdam, HKliving, ferm LIVING, Urban Nature Culture, Urban Cotton Amsterdam, Madam Stolz, OYOY LIVING, Bloomingville en Fatboy. Op een aantal zoomen we in.

De collectie wandkleden van OYOY is onderverdeeld in OYOY LIVING en OYOY MINI. Onze voorkeur gaat uit naar het kleed met de naam Follow the rainbow mini lavendel. We lezen “ (…) Het wandkleed is zo’n charmante en kleurrijke wanddecoratie waar iedereen in het gezin dol op zal zijn. (…) “. Wij zijn het hier 100% mee eens. Wat een vrolijke, warme muurdecoratie is dit! Het wandkleed komt goed tot z’n recht in de kinderkamer, maar je zou het bijvoorbeeld ook in de keuken of de gang kunnen hangen. De franjes aan de onderkant geven het kleed een sierlijke look. Aan de bovenzijde zit een stok met een touw waarmee je Follow the rainbow kunt bevestigen. Dit zijn de afmetingen: 69 bij 55 cm.

HKliving is bekend van wandkleden, maar zeker ook van de collectie borden en ander servies als mokken, kopjes, koekjespotten, tapas schaaltjes enzovoort.

Madam Stolz kennen de meesten van ons van dankzij een uitgebreid aanbod lampen, kaarsen en kussens. 

OYOY is nog niet zo lang geleden toegevoegd aan de indrukwekkende lijst interieurmerken die Deens vertegenwoordigt. We geven een toelichting. De volledige naam is trouwens OYOY Living Design. De naam verwijst naar de letters OY, die sinds 1929 op alle Deense vliegtuigen staan. Inderdaad OYOY is een label uit Denemarken. Het OYOY design kenmerkt zich door een esthetische benadering. Natuurlijk is de praktische bruikbaarheid van de ontwerpen belangrijk, maar wel in een mooi en uniek jasje. Speelse, verrassende details ontbreken zeker niet. Lotte Fynboe is het creatieve brein achter OYOY. Ze is in 2012 begonnen en heeft de afgelopen 10 jaar veel bereikt.

Afsluitend zetten we de spotlight kort op het Nederlandse Fatboy dat de wereld veroverde met oversized zitzakken. Naast al die hippe beanbags in eindeloos veel tinten zijn op dit moment Fatboy krukjes, bijzettafeltjes en lampen erg gewild.

https://www.deens.nl/nl/