NL Web
Mode en Kleding

Buikvet weg door coolsculpting

Als salonhouder weet u als geen ander dat het verwijderen van buikvet een van de meest populaire behandelingen is. Zeker tijdens bepaalde periodes van het jaar. Wel is het verwijderen van vet niet zomaar een cosmetische behandeling. U moet goed weten wat u uw klanten kunt aanbieden en welke werkwijze het beste kunt hanteren. Waar sommige behandelingen niet direct kunnen worden waargenomen, is het bij buikvet verwijderen direct zichtbaar. Het is weg, of het zit er nog. Wanneer u aanbiedt om buikvet weg te halen, wilt u ook dat klanten het resultaat gegarandeerd zien. Het is belangrijk dat u de juist kennis én de juiste apparatuur aanschaft, alvorens u deze behandeling gaat aanbieden. Daarom raden wij aan om coolsculpting als behandeling aan te bieden. Door het plaatselijk vet bevriezen, worden de vetcellen verwijderd. Het klinkt erg cosmetisch, toch is dit een vrij gemakkelijk uit te voeren behandeling die wel voldoende resultaat geeft.

Haal het maximale uit de behandeling

Zoals u weet zijn er tal van apparaten die u kunt gebruiken voor cryolipolyse. Het is daarom goed om te weten dat u het juiste apparaat aanschaft om buikvet weg te halen door vet te bevriezen. Daarbij is de aanschaf van apparatuur een hele investering. MedCos kan u daarom bijstaan met de financiering. Maar ook dan nog moet u er zeker van zijn dat het apparaat zijn inkoopwaarde eer aandoet. Het is daarom goed te weten dat MedCos alleen de meest moderne en geavanceerde apparaten aanbiedt. Daarbij krijgt u bij MedCos een totaalconcept die is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en een groot netwerk door de hele Benelux. Bij MedCos krijgt u dus meer dan alleen het gecertificeerde apparaat zelf. Hier heeft u namelijk ook de mogelijkheid om u te laten scholen en uw medewerkers te laten trainen, zodat uw samen het maximale resultaat kunt bereiken met het coolsculpting apparaat.

Heeft u vragen?

Benieuwd naar de ervaringen van salonhouders die eerder een coolsculpting apparaat kochten bij MedCos om vet te bevriezen? Bekijk dan de gebruikservaringen op de website. Ook vindt u online een uitgebreid stappenplan van de werkwijze bij Cryolippolyse. Zo kunt u op uw gemak nog eens doornemen welke zones van het lichaam behandeld kunnen worden en voor wie deze behandeling wel of juist niet geschikt is. Spreekt u liever een van de experts van MedCos? Dan kunt u bellen of mailen.

https://medcosskinsolutions.nl/