NL Web
Woning en Tuin

Een slaapkamer plafond van Plameco

Wanneer de eerste zonnestralen tussen de gordijnen schijnen en je de vogeltjes hoort fluiten is het heerlijk wakker worden in je lekker zittende Beeren ondergoed. Als je dan je ogen opent, wil je dat vreedzame gevoel vasthouden. Maar als dan het eerste wat je ziet een slaapkamerplafond is dat vol zit met barsten en beschadigingen, dan verlies je dat vredige gevoel al snel. Voorkom dat je met het verkeerde been uit bed stapt en maak vandaag nog werk van je slaapkamerplafond

Een slaapkamerplafond van Plameco

Plameco is specialist in spanplafonds. Een spanplafond kan meestal binnen een dag worden aangebracht. Je hoeft zelfs de meubels niet te verhuizen. Omdat je de keuze hebt uit honderden dessins en kleuren kun je met een spanplafond van Plameco alle kanten op en slaag je ook voor je slaapkamer.

Voordelen van een slaapkamer plafond van Plameco

Een slaapkamer plafond moet rust en reinheid uitstralen. Door de moderne, strakke uitstraling van het plafond wordt dit bereikt. Doordat de plafonds gespannen worden, kun je ze in alle kamers gebruiken. Zelfs op de schuine stukken, of op plaatsen waar het oude plafond krom en beschadigd is.

De slaapkamer plafonds van Plameco hebben nog veel meer voordelen. Zo zijn de spanplafonds bijzonder onderhoudsarm. Schimmel heeft op een spanplafond absoluut geen kans en je hebt ook geen speciale schoonmaakmiddelen nodig. Af en toe afpoetsen met een (natgemaakt) doekje of plumeau is het enige wat nodig is, net zoals bij je eikenhouten eettafel.

Door het materiaal van de slaapkamer plafonds werken ze ook als geluidsdemper. Daardoor krijg je minder galm of echo in je slaapkamer. Dat is wel zo rustig.

Een plafond waar je niet wakker van ligt

Van een Plameco slaapkamer plafond hoef je dus niet wakker te liggen. Kies vandaag nog voor een droomplafond en laat de vakmensen van Plameco je alles uit handen nemen. Dat slaapt toch een stuk lekkerder!

https://plameco-engelen.nl/toepassingen/plafond-slaapkamer/