NL Web
Image default
Woningen

Infrarood panelen verwerken in een handig krijtbord

Het voordeel aan infrarood panelen is dat je ze eenvoudig kunt wegwerken in huis. Zo ziet niemand dat het krijtbord in de kinderkamer of de keuken eigenlijk infrarood panelen zijn. Daarnaast zal niemand weten dat de spiegel in de hal of in de badkamer of het schilderij in de woonkamer infrarood panelen zijn. Je hebt geen grote en opvallende radiatoren meer nodig in huis om een aangename warmte te creëren. Je kunt de infrarood panelen eenvoudig in het interieur wegwerken zonder dat iemand het doorheeft. Daarnaast is dit een zeer duurzame manier van verwarmen waar je jarenlang veel profijt van kunt hebben. Stap daarom over op de infrarood panelen van infraroodpaneel.nl

Hoe werken de infrarood panelen?

Infrarood panelen zorgen er niet voor dat de lucht in de kamer wordt verwarmd maar dat de muren, de vloeren, het plafond en de meubels worden verwarmd. Je zal dit direct merken doordat de luchtvochtigheid goed op peil blijft bij infrarood panelen. De ruimte wordt binnen enkele minuten al aangenaam verwarmd waarbij de straling van de infrarood panelen door de huid heen dringen. Dit zorgt voor een fijne en warme sensatie. Infrarood panelen werken volledig op elektriciteit waardoor je niet meer te maken hebt met gas of stinkende radiatoren.

De infrarood panelen afzonderlijk van elkaar in te stellen

Infrarood panelen zijn zowel in huis als op kantoor de ideale oplossing. Zeker in een ruimte waar veel mensen aanwezig zijn kan het lastig zijn om de juiste temperatuur te bepalen. De een zal het snel koud hebben en de ander heeft het weer warm. Met infrarood panelen kun je per paneel de temperatuur regelen. Daardoor zal er per werkplek of per kamer in huis een aangename temperatuur worden gecreëerd. Deze panelen zijn te bedienen via de telefoon of tablet. Je kunt de infrarood panelen ook aansluiten op een thermostaat.

De ideale oplossing voor vakantiehuizen of caravans

Infrarood panelen zijn ook geschikt voor vakantiehuizen of voor in de caravan. Het kan in de wintermaanden erg koud worden waardoor de camping kachel of de gasverwarming niet warm genoeg is. Met infrarood panelen zorg je voor extra warmte en comfort. Ook kun je hierdoor weer besparen op de gasfles. Doordat de infrarood panelen dun zijn kun je deze vrijwel overal eenvoudig monteren en nemen ze weinig ruimte in beslag. Je hebt alleen een stopcontact nodig om te genieten van de aangename warmte van infrarood panelen.