NL Web
Woningen

Populaire raamdecoratie: alles over shutters!

Is de zoektocht naar raamdecoratie begonnen? Dan kan dit best een uitdaging zijn! Vooral wanneer je niet helemaal thuis bent in dit wereldje is de keuze voor de juiste raamdecoratie niet altijd even makkelijk. In deze blog vertellen we je alles over shutters. Shutters zijn namelijk een van de meest populaire soorten raamdecoratie en wij begrijpen helemaal waarom. Niet alleen zijn shutters erg sfeervol, ze kunnen ook het raam compleet afsluiten. Wil jij meer weten over deze populaire raamdecoratie? Lees dan vooral verder.

 

Voordelen van shutters

Kies je voor shutters, dan profiteer je van een aantal voordelen. Wist jij bijvoorbeeld al dat shutters een isolerende werking hebben? In de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer houden

shutters je huis koel. Dit is altijd prettig om dit terug te zien op je energierekening! Daarnaast geven shutters, in de juiste samenstelling, sfeer aan je huis. Het zijn dus sfeervolle binnenluiken met horizontale lamellen die naar wens te verstellen zijn. Door het kantelen van de lamellen regel je in één handomdraai de juiste lichtinval en mate van privacy. Is er een vlek op je shutters gekomen? Geen nood. Je maakt ze gemakkelijk schoon met een vochtige doek. Ook ideaal voor ruimtes die wat sneller stof aantrekken of bijvoorbeeld voor in de badkamer. Aan de shutters zitten geen lange touwtjes waar kinderen of dieren in verstrikt kunnen raken, ze zijn dus ook erg gebruiksvriendelijk.

 

De mogelijkheden

Shutters zijn verwerkt in een frame, hierdoor is het mogelijk om de shutters op maat te laten maken. Super handig wanneer je met afwijkende afmetingen te maken hebt. Door je shutters op maat te laten maken weet je zeker dat de shutters perfect passen binnen je interieur en daarnaast ook je volledige raam bedekken, zelfs bij speciale raamvormen! De stand van de lamellen kun je in een handomdraai zelf bepalen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verschillende soorten shutters. Kies jij voor houten shutters? Of geef je de voorkeur aan kunststof shutters? Ook kun je kiezen uit diverse kleuren. De keuze is helemaal aan jou!

Meer informatie?

Na het lezen van deze blog is het tijd om zelf eens te gaan oriënteren op het gebied van shutters, neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website VanEyckShutters.com. Heb je liever persoonlijk contact en advies over de keuze voor de juiste shutters? Plan dan online een vrijblijvend adviesgesprek in. Hierbij komt er een adviseur van Van Eyck bij jouw thuis langs om de situatie te beoordelen en samen de gewenste shutters samen te stellen. Na het opmeten van de ramen krijg je vervolgens een passende offerte toegestuurd. Ideaal toch?

 

https://www.vaneyckshutters.com/