NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een winstgevend pluimveebedrijf: huisvestingssysteem voor jouw pluimvee ontwerpen

Een huisvestingssysteem voor pluimvee is een essentieel onderdeel bij het opstarten van een succesvol pluimveebedrijf. Als je zorgt dat je dit direct correct doet, kun je veel kosten in de toekomst besparen. Denk bijvoorbeeld aan kosten om roofdieren of ziektes te bestrijden, of problemen die veroorzaakt zijn door een ongunstig klimaat. In dit artikel wordt er gekeken waarom jij voor jouw huisvestingssysteem een expert moet inschakelen. Een goed begin is namelijk het halve werk en dit begin start bij Komptech.

Het onderhoud van een huisvestingssysteem

Een goed huisvestingssysteem voor pluimvee moet gemakkelijk schoon te maken zijn en moet goed bewegelijk zijn. Het is namelijk belangrijk dat ziektes worden voorkomen en dat werknemers zonder problemen kunnen rond bewegen. Hygiëne is hierdoor een belangrijk element. Bij Komptech weten ze dat als geen ander. Schakel ze daarom in om te zorgen dat jij samen met professionals een goed huisvestingssysteem voor pluimvee ontwerpt, zodat jij vol vertrouwen jouw boerderij kunt laten groeien. De experts weten precies wat jouw boerderij nodig heeft en hoe ze jouw pluimvee de beste omstandigheden kunnen geven.

Kies voor een huisvestingssysteem dat het werk makkelijker maakt

Zorg ervoor dat het ontwerp van jouw eigen huisvestingssysteem voor pluimvee zo is gemaakt dat de eieren gemakkelijk kunnen worden verzameld. Bij Komptech hebben ze eiertransport systemen in het assortiment die dit probleem voor jou oplossen. Bij het bouwen van een huisvestingssysteem voor pluimvee moet rekening worden gehouden met de veiligheid van de eieren. Een pluimveebedrijf loopt namelijk veel winst mis wanneer er iedere dag een hoog percentage van de eieren worden gekraakt. Dit is jammer. Vooral aangezien het te voorkomen valt door middel van een goed systeem. Daarnaast zijn er nog vele andere problemen die op te lossen zijn door te kiezen voor het juiste materiaal. Een expert kan jou hier alleen mee verder helpen.