NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Profiteer van een houten scheidingswand in uw pand

Wilt u een houten scheidingswand aanschaffen? Houten scheidingswanden zijn niet alleen erg praktisch, maar vaak ook bijzonder fraai. Ze passen in panden met uiteenlopende interieurstijlen en zijn vooral bedoeld om een ruimte extra contrast te geven. Daarnaast hebben houten wanden nog meer toepassingen. Een houten scheidingswand zorgt voor contrast, rust en beleving. Daarnaast kan het klimaat van binnen worden gereguleerd en verbeterd. Een houten scheidingswand zorgt ervoor dat iedere ruimte beter wordt geïsoleerd. De binnentemperatuur is relatief eenvoudig op peil te houden. Ook helpt de wand u te beschermen tegen ruis van buitenaf – denk aan afdelingen met veel personeel of geluiden van buitenaf. U werkt of verblijft in een ruimte die relatief geluidsdicht is en wordt op geen enkele wijze afgeleid.

Een wand kopen bij een gespecialiseerd bedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een houten scheidingswand van de hoogste kwaliteit, dan is het raadzaam om deze te kopen bij BREEDVELD. Begin vorige eeuw, in 1906 al, werd dit bedrijf opgericht. Inmiddels houdt het zich al ruim een eeuw bezig met mobiele wandsystemen. Het bedrijf heeft door de jaren heen nieuwe technologieën aangeschaft en onbekende markten voor zich weten te winnen. Door zichzelf voortdurend uit te dagen en te blijven innoveren, is de specialist tegenwoordig in staat om prachtige scheidingswanden te produceren voor uiteenlopende toepassingen.

Neem contact op met het bedrijf

Een houten scheidingswand heeft meer dan één voordeel; zo profiteert u ervan dat het omgevingsgeluid wordt gedempt en het binnenklimaat wordt geoptimaliseerd. Bovendien wordt de ruimte verfraaid. Spreken deze voordelen u aan? Neem dan contact op met de specialisten van BREEDVELD en informeer naar de mogelijkheden voor een houten scheidingswand in uw pand. De vriendelijke medewerkers vertellen u graag alles over de voordelen en mogelijkheden en gaan vervolgens voor u aan de slag om een professionele scheidingswand te realiseren die aan al uw wensen voldoet.

https://www.breedveld.com/