NL Web
Image default
Particuliere dienstverlening

Is het weer tijd om een afspraak te maken bij een kapper?

Is uw haar weer aan een knip- of kleurbeurt toe en wilt u daarom een afspraak maken bij een kapper? Dan bent u op de juiste plek bij Hair by Louella uit Clinge. Bij deze kapsalon kunt u terecht voor het wegknippen van dode punten, maar ook voor het wassen, föhnen en stylen van uw haar. Wilt u uw wenkbrauwen laten epileren of uw baard laten trimmen? Ook dan helpen de vakkundige kapsters u graag verder. Wilt u uw haar een goede behandeling geven, omdat het er futloos uitziet? Dan is het een goed idee om een haarmasker in uw haar te laten trekken bij deze kapsalon.

Aangesloten bij Haarmakers

Als u een afspraak gaat maken bij een kapper, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van goede kwaliteit. Deze kapsalon uit Clinge is aangesloten bij het kwaliteitslabel voor Haarmakers. U wordt helemaal in de watten gelegd en er wordt altijd rekening gehouden met uw gezondheid. Daarnaast betekent de aansluiting bij dit label dat er professioneel en merkonafhankelijk wordt gewerkt. Educatie, beleving en kwaliteit staan voorop. Hair by Louella werkt met professionele producten, zoals Nabé natuurlijke haarkleuring, Schwarzkopf haarkleuring en Kérastase en Sebastian professional.

Wandel zeer tevreden deze kapsalon uit

Bent u overtuigd van de kwaliteit van deze kapper en gaat u een afspraak maken? Dan wordt u zeer welkom geheten van dinsdag tot en met zaterdag. Een afspraak maken is zeer gemakkelijk te realiseren via de overzichtelijke website. U kiest zelf welk arrangement u wilt en geeft uw voorkeur voor een datum en tijd door. De tarieven vindt u hier ook. De kapsters gaan zorgvuldig met uw kapsel om en u wandelt pas naar buiten als u 100% tevreden bent. Heeft u nog advies nodig over de verzorging of styling van uw haar? U ontvangt te allen tijde gedegen en eerlijk advies!

https://www.hairbylouella.nl/