NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind de geschikte balenklem in het brede assortiment van deze specialist

Sommige apparaten zijn onmisbaar in een magazijn. Dergelijke apparaten zorgen ervoor dat uw werkzaamheden versnellen en een stuk soepeler lopen. Dit komt het gehele proces alleen maar ten goede. Een apparaat dat hieronder valt, is een balenklem. Hiermee kunt u namelijk heel eenvoudig materialen verplaatsen zonder dat u daar een pallet voor nodig heeft. Durwen Benelux is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige balenklemmen. Zij hebben een breed aanbod aan balenklemmen van het hoogstaande Duitse merk Durwen. De balenklemmen van dit merk staan bekend om hun praktische ontwerpen en prettige gebruik. De perfecte balenklem voor de werkzaamheden in uw magazijn gaat u dan ook gegarandeerd bij deze leverancier vinden.

Profiteer van een breed assortiment

U kunt bij Durwen Benelux terecht voor verschillende soorten balenklemmen. Denk bijvoorbeeld aan een draaibare balenklem die 360 graden kan draaien, de PBK ISO II/III/IV en de PBK ISO I/III/IV. Deze laatste is een recyclebare variant. Naast balenklemmen vindt u hier ook andere heftruckvoorzetapparatuur, zoals:

  • Vorkenklemmen
  • Stenenklemmen
  • Havenklemmen
  • Draaivorkklemmen

Ga altijd voor de beste service

Deze specialist zorgt er altijd voor dat u de beste service ontvangt. Dat doen zij bijvoorbeeld met de Durwen ServicePlus Technologie, wat inhoudt dat u er modulaire geschroefde componenten toegepast worden in de producten. Deze componenten zijn makkelijk en snel te vervangen bij eventuele schade, waardoor u van lage onderhouds- en reparatiekosten profiteert. Ondervindt u toch ergens problemen? Dan is er ook een technische dienst beschikbaar die werkzaam is in de hele Benelux. Uw mogelijke problemen worden dus altijd snel en accuraat opgelost.

Vraag om meer informatie

Wilt u meer weten over de producten in het assortiment of over de diensten die dit bedrijf uitvoert? Schroom dan niet om contact op te nemen met de vriendelijke en deskundige medewerkers. Als echte specialisten weten zij u altijd van perfect persoonlijk advies te voorzien en kunnen zij al uw vragen beantwoorden.

https://www.durwenbenelux.com/