NL Web
Auto’s en Motoren

Snel uw auto verkopen

Wilt u uw auto zo snel mogelijk verkopen? In dit artikel nemen we de verschillende opties met u door en kunt u uw auto direct te koop zetten.

Wanneer u uw auto wilt verkopen kan dat allerlei redenen hebben. Als er haast bij het verkopen van een auto bestaat heeft dat meestal te maken met schade of een andere oorzaak die tot noodzaak dwingt. Zowel online als offline zijn er allerlei mogelijkheden om uw wagen te koop aan te bieden. In dit artikel nemen we de verschillende opties met u door. Op basis daarvan kunt u rustig afwegen wat uw beste optie is.

Auto aan de dealer verkopen

Een dealer is vaak het minst aantrekkelijke kanaal om uw auto bij te verkopen. De enige doelstelling van een dealer is namelijk het verkopen van auto’s. De inkoop daarvan is meer bijzaak en wordt gezien als noodzakelijk kwaad om meer auto’s te verkopen. Om u naar de dealer te lokken zullen sommige partijen doen alsof het inkopen van auto’s ook binnen dit pakket past.

Auto inruilen voor nieuwe auto

Wilt u uw oude auto inruilen voor een nieuw model? Dan is het inruilen van uw auto een aantrekkelijke optie. Vaak krijgt u een redelijk bedrag voor uw oude auto of een behoorlijke korting op het nieuwe model.

Heeft u een auto met veel schade of defecten? Dan valt dit voordeel vaak weg. Doordat repareren relatief duur in Nederland is wordt dit doorberekend in de verkoopprijs van uw tweedehands wagen.

Auto via platform verkopen

Via allerlei platformen is het tegenwoordig mogelijk uw tweedehands auto aan te bieden. Vooral autohandelaren en dealers zijn op dit soort platformen actief, tegelijk kunt u echter ook door particulieren benaderd worden.

Auto aan professioneel inkoper verkopen

Heeft u een auto met schade of veel defecten? Dan bent u altijd het beste af bij een professionele inkoper. Een professionele inkoper kan dit soort auto’s voor een eerlijke prijs inkopen en deze vervolgens op de wereldmarkt aanbieden. Ideaal! Zelf heeft u geen contacten in Oost-Europa, terwijl een inkoper dit vaak wel heeft. Doordat reparatiekosten buiten Nederland een stuk lager liggen is uw auto in andere landen meer waard en kan uw inkoper daardoor een hoger bedrag bieden dan andere partijen. Benader verschillende inkopers om een eerlijk bod op uw wagen te ontvangen en maak vervolgens uw afgewogen beslissing.

http://inkoopautos.com/news/auto-voor-export-verkopen/