NL Web
Bedrijven

Criminelen komen simpel terug

In de college tour van eind 2016 is een speciale gast te vinden, namelijk Willem Holleeder. Deze megacrimineel wordt op dit moment verdacht van meerdere liquidaties. Holleeder heeft ook één van de meest beruchte criminele daad van de Nederlandse geschiedenis uitgevoerd. De ontvoering van Heineken. Willem Holleeder is dus geen onbekende met het strafrecht

 

Holleeder was vaker in de gevangenis dan eruit. Voordat hij aan de College Tour meedeed had hij ook een lange periode vast gezeten. Holleeder was in deze uitzending erg jolig en maakte volop grappen, waar een groot deel van het publiek erg om moest lachen. Al Holleeder’s daden werden bijna vergeten. Holleeder is, helaas voor hemzelf, ook geen onbekende van het familierecht. De zus van Willem, Astrid, liet in een boek weten wat voor man Willem was. Holleeder terroriseerde naast zijn eigen familie, de Amsterdamse onderwereld en was nog steeds een actief crimineel. Het boek heeft ervoor gezorgd dat Holleeder op dit moment wordt berecht.

 

Met zijn voorkomen bij de College Tour heeft Holleeder laten zien hoe gemakkelijk het is om terug te komen in de samenleving als crimineel. Natuurlijk is dit een goed ding als iemand zijn straf heeft uitgezeten. Echter is het erg schrikbarend om te zien hoe erg we met zijn allen voor de gek worden gehouden door een persoon als Holleeder. In de uitzending geeft Holleeder meerdere malen aan niet meer het criminele pad te bewandelen. Iedereen leek de gruwelijke daden van Holleeder te zijn vergeten. Hij had zelfs een eigen column in de nieuwe revu.

 

Op dit moment wordt Holleeder berecht op de verdenking van meerdere liquidaties en andere criminele daden. De zus van Holleeder is de grootste reden dat hij wordt vervolgd op dit moment. Astrid Holleeder heeft aangegeven pas veilig te zijn wanneer Willem geen contact meer heeft met anderen. Tot die tijd zal Astrid onder moeten duiken en zal haar locatie nooit bekend worden. Er zijn ook geen foto’s van Astrid te vinden met betrekking tot haar eigen veiligheid.

 

https://www.ebhlegal.nl/