NL Web
Bedrijven

De professionele leverancier voor A4 en gekleurde etiketten

Verstuurt u vaak post voor de zaak en wilt u hiervoor witte of gekleurde etiketten bestellen op onder andere A4 formaat? Hiermee maakt u een professionele eerste indruk. Met de diensten en producten van Special Paper doet u dat met gemak. Dit bedrijf, specialist op het gebied van kantoorartikelen, is gestart in 1998 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een totaal leverancier. Alles voor op uw kantoor vindt u bij dit bedrijf. U krijgt een franco levering bij orders boven € 75,-.

De expert op het gebied van printen, papier en A4 etiketten

Wilt u een goede indruk wekken bij uw klanten met nette pakketjes? Of heeft u een kantoorfunctie en wilt u alle administratie netjes en overzichtelijk kunnen archiveren? Special Paper is de specialist op het gebied van papier en etiketten en is sinds de oprichting in 1998 uitgegroeid tot een totaal leverancier van kantoorartikelen op het internet. De voordelen van het bedrijf zijn gemak, voordeel, betrouwbare levertijden, kwaliteit en betrokkenheid. Dus zoekt u cartridges, bureau-artikelen, papier, printers of camera’s? U vindt deze en andere producten bij de online-specialist van kantoorartikelen. U bestelt zo alles dat u nodig heeft voor uw bedrijf eenvoudig bij de groothandel in kantoorartikelen.

Transparante A4 of gekleurde etiketten tegelijk bestellen met bureaus gedrukt briefpapier?

Voor verschillende kantoorartikelen, zoals A4 of gekleurde etiketten, moet u bij verschillende bedrijven zijn. Maar bij Special Paper kunt u voor van alles terecht. Dit in 1998 opgerichte bedrijf begon met het leveren van etiketten en papier maar is nu uitgegroeid tot een totaal leverancier op het gebied van kantoorartikelen. Daarnaast voeren zij ook diverse drukwerkzaamheden uit. Zo kunt u voor uw kantoor nieuw meubilair gemakkelijk en tegelijk bestellen met bijvoorbeeld briefpapier, inktcartridges, flipovers, vlaggen en schrijfgerei. Ze hebben hier A-merken en een lijn met het huismerk. Een kantoor bevoorraden was nog nooit zo makkelijk! Alles, zoals uw transparante A4 of gekleurde etiketten, op één plek vlot en professioneel geleverd.