NL Web
Bedrijven

Leren over coderen

Als horecaondernemer Is het zaak dat je te allen tijde producten serveert van een zo hoog mogelijk niveau. Het is dan ook van groot belang dat alles vers is. Moet je je voorstellen dat je iets serveert wat eigenlijk al over de datum is. Dit zal jouw horeca onderneming een erg slechte naam geven op de restaurant markt. Een slechte naam betekent dat je veel minder gasten zult ontvangen in je restaurant. En zonder gasten kan jouw zaak niet blijven bestaan. Zorg er daarom voor dat jij als ondernemer altijd alle zaken goed op orde hebt.

 

Het beste wat je met je producten kunt is om ze te coderen. Heel vaak is het zo dat ondernemers helemaal geen coding and marking systeem gebruiken om hun producten te coderen. dat resulteert dan veelal in een vriezer die helemaal vol is met voedsel waarvan het grootste gedeelte eigenlijk niet meer verantwoord geserveerd kan worden wanneer je de officiële regels van de voedsel- en warenautoriteit aanhoudt. Het is van groot belang dat ondernemers zich goed realiseren hoe belangrijk het is om hun producten in de vriezer te gaan coderen. Het is niet alleen van belang voor de naam van het restaurant maar daarnaast ook gewoon voor de algemene gezondheid van je gasten. Wanneer je producten serveert die dus eigenlijk niet meer geconsumeerd mogen worden breng je deze in gevaar. Het is daarom aan te raden om ervoor te zorgen dat je als ondernemer zelf een codeer printer in je onderneming hebt. Het is een investering die goed zal zijn voor meerdere factoren.

 

Er zijn verscheidene onderzoeken uitgevoerd die al hebben aangetoond dat restaurants die coderen ten eerste lekkerder voedsel serveren en daardoor ook een stuk meer klanten trekken. Zo kun je als ondernemer bepaalde keurmerken krijgen wanneer blijkt dat jij inderdaad goed codeert. Met zo keurmerk toon jij naar de buitenwereld dat jij vers voedsel serveert. Dit keurmerk mag je daarna ook overal vermelden, van je voordeur tot je website. Overal kun je het zichtbaar maken.

 

Zorg er echt voor dat je begint met coderen, je helpt jezelf en uiteraard je medemens er ontzettend mee. Wacht daarom absoluut niet langer!

 

http://www.kba-metronic.com/nl/