NL Web
Hobby en vrije tijd

Je shisha pimpen

Wanneer je op regelmatige basis bij een shisha bar langs gaat om een shisha te roken kan dit op een gegeven moment natuurlijk best in de kosten gaan oplopen. Je kunt daarom de keuze maken om zelf een shisha aan te schaffen zodat je met je vrienden thuis lekker je shisha kunt roken. Als ervaren shisha roker denk je waarschijnlijk alle smaken inmiddels wel geprobeerd te hebben wat betreft het roken van je shisha. Toch zijn er nog voldoende verschillende dingen die je kunt ontdekken om zo optimaal te kunnen blijven genieten van je waterpijp. In dit artikel geven we je graag wat tips met betrekking tot het roken van je shisha.

 

Iets wat vrij makkelijk te doen is, is het mengen van verschillende shisha smaken door elkaar. Je kunt hierbij bij de bereiding van de waterpijp meerdere smaken met elkaar gaan mengen. Je kunt zo twee of misschien zelfs meerdere smaken met elkaar mengen. Op deze manier kun je verschillende combinaties gaan uitproberen en ontdek je misschien wel erg lekkere nieuwe smaken. Een paar lekkere combinaties zijn de combinaties appel en munt en aardbei met vanille. Dit zijn wat tips maar het zelf ontdekken is echt nog veel leuker om te doen.

 

Een andere waardevolle tip is om het water in je waterpijp eens te vervangen voor een ander soort vloeistof in de waterpijp vaas. De vloeistof in je waterpijp is van grote invloed op de smaak van de rook. Je kunt hier ook allerlei verschillende combinaties in maken. Je kunt eens frisdranken zoals cola, Fanta of Sprite erin doen die hun smaken door zullen geven aan de rook. Je kunt ook kiezen voor alcoholische dranken, witte wijn schijnt erg lekker te zijn erin.

 

Ook kan een erg leuke verrassing zijn om er ijsklontjes aan toe te voegen. Je zorgt hiermee voor een lekkere frisse rookwolk wat je ook zult merken bij het inhaleren. Je kunt het water ook licht mengen met melk zodat je een substantieel vollere rookwolk krijgt.

 

https://premium-hookahs.nl/