NL Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier jullie huwelijksdag op een unieke trouwlocatie op de veluwe

Je huwelijk vieren op een unieke trouwlocatie op de Veluwe is een ervaring om nooit te vergeten. Trouwen op een mooie oude boerderij is superromantisch. De locatie met gezellig loeiende koeien op de achtergrond is schitterend. Daarnaast heb je heel veel ruimte op het terrein, zodat je niet beperkt bent in het aantal gasten dat je kunt uitnodigen. Je kunt hier eenvoudig rekening houden met de corona regels. Het is een prachtige locatie om je huwelijksfoto’s te laten maken met het boerenlandschap en boerderijdieren op de achtergrond.

 

Een unieke trouwlocatie op de Veluwe voor je sprookjeshuwelijk

Wil je het sober houden of juist helemaal los gaan en heel veel geld uitgeven aan de huwelijksdag; op een trouwboerderij op de Veluwe is het allemaal mogelijk. Je kunt de catering in eigen hand houden en zo de kosten beperken. Je zou de gasten kunnen vragen allemaal iets lekkers te maken en mee te nemen. Uiteraard is het ook een optie om de catering te laten verzorgen door een cateringbedrijf.

Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ook overnachting voor jou en gasten die van ver moeten komen, is een prima optie met al de ruimte op het terrein. Er wordt graag meegedacht om jullie een fantastische dag te bezorgen. Mocht het weer tegenvallen, dan is er binnen een ruime zaal die sfeervol aangekleed kan worden.