NL Web
Image default
Particuliere dienstverlening

Intensieve begeleiding bij deze verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout

Ben je op zoek naar een vertrouwd gezicht tijdens je zwangerschap? Iemand die je ondersteunt tijdens alle fasen van het proces en al je vragen beantwoordt? Als je in de omgeving van Breda en Oosterhout woont, dan is Verloskundigenpraktijk Nintu wellicht iets voor jou. Deze verloskundigenpraktijk staat voor kleinschalige zorg en intensieve begeleiding. De twee verloskundigen creëren een vertrouwensband en staan je bij tijdens deze spannende en onvergetelijke periode.

Kleinschalige zorg

Jouw wensen staan centraal bij deze verloskundigenpraktijk, die werkzaam is in de omgeving van Oosterhout en Breda. De praktijk werkt met een lage case load, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk advies, het beantwoorden van vragen en extra ondersteuning. Zo weet je zeker dat een vertrouwd gezicht jouw belangen tijdens dit hele proces in acht neemt, zodat jij je optimaal gesteund voelt. De deskundigen staan je zo bij tijdens je hele zwangerschap én bevalling. Twijfel je bijvoorbeeld over een thuisbevalling of wil je graag in bad bevallen? De verloskundigen geven je eerlijk en deskundig advies en stellen een plan met je op, waar je je fijn bij voelt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om cursussen en informatieavonden bij te wonen in de praktijk, zodat je goed geïnformeerd aan deze nieuwe periode in je leven begint. De praktijk heeft flexibele mogelijkheden voor spreekuren en neemt ruim de tijd per afspraak, zodat je telkens met een goed gevoel terug komt van je controle.

Vraag een intakegesprek aan

Woon je in Breda of Oosterhout en ben je benieuwd wat de deskundigen van Verloskundigenpraktijk Nintu voor je kunnen betekenen? Schrijf je dan in en vraag een eerste intakegesprek aan. De verloskundigen leren jou en je partner graag kennen en beantwoorden al jouw vragen. Wil je eerst informatie inwinnen voordat je je aanmeldt? Dan is de praktijk ook telefonisch of per e-mail te bereiken, zodat je goed geïnformeerd je eerste intake aanvraagt.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/