NL Web
Particuliere dienstverlening

Alleen maar oog voor de gezondheid van uw ogen

Uw ogen zijn wellicht de belangrijkste zintuigen die u heeft, waardoor het erg vervelend is als u daar problemen mee ervaart. Om er zeker van te zijn dat u profiteert van de juiste zorg voor uw ogen, kunt u het beste langsgaan bij Optiek Verhoeven. Hier werken namelijk enkel gediplomeerde specialisten, die beschikken over voldoende kennis en ervaring. Of het nu gaat om het meten van de benodigde sterkte voor uw ogen of ingewikkelde optometrische problemen, Optiek Verhoeven staat voor u klaar.

Meten is weten

Heeft u het idee dat u de laatste tijd minder goed ziet? Laat dan uw ogen meten bij Optiek Verhoeven. Innovatie staat bij hen voorop, dus er wordt alleen gewerkt met de meest innovatieve en moderne apparatuur, die te allen tijde up-to-date is. Wanneer u bij deze optiek langs gaat voor een oogmeting, wordt er gekeken naar het ruimtelijk inzicht, uw gezichtsscherpte en de samenwerking van uw ogen. Aan de hand van deze uitkomsten wordt er een betrouwbaar voorschrift gemaakt voor de sterkte van uw bril of lezen. Hier geven ze tevens advies op maat en wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden. Dat is pas service!

Extra expertise dankzij een optometrist

Het kan voorkomen dat er wat meer expertise nodig is om de oogklachten die u mogelijk heeft te bepalen. Ze meten bij Optiek Verhoeven niet alleen de benodigde sterkte voor uw ogen wanneer u langs komt, maar kijken ook naar uw oogleden, het traanvocht, de kromming van uw hoornvlies en de druk van uw ogen. Dit doen ze natuurlijk niet voor niets, want de gezondheid van uw ogen staat altijd voorop. De optometrist die ze bij Optiek Verhoeven in dienst hebben, heeft ontzettend veel kennis over complexe oogafwijkingen, waardoor een eventuele oogafwijking eenvoudig gediagnostiseerd kan worden. Eén ding is zeker: bij Optiek Verhoeven hebben ze oog voor u en de gezondheid van uw ogen.