NL Web
Image default
Dienstverlening

Diverse materialen op maat laten laserlassen door een specialist

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van laserlassen? Dan schakel je het best BOZ Group in. Bij dit bedrijf ontwikkelen ze al meer dan 45 jaar diverse uiteenlopende producten voor diverse markten. De diensten van deze specialist zijn onderverdeeld in: engineering, plaatbewerking, poedercoating, assemblage, omkastingen en laserlassen. Wanneer je deze specialist inschakelt voor het laserlassen van jouw producten, ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Ze beschikken als enige in Nederland over een gerobotiseerde laserinstallatie, waarmee ze vrijwel alle rvs producten kunnen lassen. Door de lastechniek wordt een verbinding gemaakt tussen materialen door ze samen te smelten. Dit resulteert in een eindproduct dat vrijwel geen nabewerking nodig heeft.

Diverse materialen geheel op maat laten laserlassen

Bij BOZ Group bewerken, produceren en leveren ze diverse plaatwerkproducten op maat. Het voordeel van laserlassen in vergelijking met het reguliere lassen is dat er weinig vervorming van het product optreedt. Dit voordeel ontstaat doordat er wordt gewerkt met een korte warmte-inbreng. Daarnaast is het een voordeel dat er gewerkt kan worden met zeer dun plaatmateriaal. Niet alleen metaal wordt behandeld door middel van de gerobotiseerde laserinstallaties. Ook is het mogelijk om jouw rvs-producten te laten lassen en lasersnijden met de laser van deze specialist. Vrijwel alle metaalsoorten zijn te snijden met de innovatieve laserlasinstallaties.

Neem contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf

Ben je geïnteresseerd in het laten lassen of snijden van jouw producten met een gerobotiseerde laserinstallatie? Of heb je graag meer informatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze specialist? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Zij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je met passend en professioneel advies. Je vindt de contactgegevens van deze expert op de website van BOZ Group.

https://bozgroup.nl/