NL Web
Image default
Industrie

Schaf uw melkrobot aan bij dit bedrijf en werk aanzienlijk efficiënter

In de melkveehouderij is een melkrobot een essentieel systeem. Dit komt vooral doordat hierdoor het melkproces heel wat efficiënter is geworden. Hierdoor valt het melken met de hand volledig weg en heeft de melkveehouder meer tijd om andere werkzaamheden te verrichten. Tegelijkertijd wordt het voor de koeien niet minder comfortabel wanneer er een melkrobot wordt toegepast. Doordat de robot voor zowel de dieren als uzelf veel voordelen biedt, is een dergelijk systeem zeker een aanwinst voor uw bedrijf. Wilt u profiteren van een kwalitatieve melkrobot? Schakel dan Van Winden en De Bie in, zodat u zeker weet dat uw melksysteem nog jarenlang meegaat en dat u alles uit de machine haalt.

Profiteer van lange ervaring met apparatuur voor de melkveehouderij

Van Winden en De Bie heeft sinds 1974 ervaring met de installatie van melkkoeltanks, melkrobots en vele andere systemen op dit gebied. Als dealer van Fullwood-Packo vertegenwoordigt dit bedrijf een merk dat al meer dan 70 jaar vooroploopt in de ontwikkeling van de melktechniek. Niet alleen innovatieve en kwalitatieve producten, maar ook dierenwelzijn staat voor Van Winden en De Bie hoog in het vaandel. Door de lange ervaring met het installeren van melksystemen, weet u zeker dat uw systeem direct optimaal functioneert. Door gebruik te maken van het managementprogramma genaamd Crystal van Fullwood-Packo, geven de specialisten van Van Winden en De Bie de juiste instrumenten in handen. Wilt u bijvoorbeeld een melkrobot laten installeren? Dan vertrouwt u op kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en vakmanschap.

24/7 service en onderhoud

Neem contact op met de specialisten van Van Winden en De Bie en vraag naar de mogelijkheden voor een installatie van uw melkrobots. Heeft u met spoed een bepaalde service of onderhoud nodig? De experts van dit bedrijf staan 24/7 voor u klaar. Zo kunt u zorgeloos verder met uw werkzaamheden, dag en nacht, en verliest u geen inkomsten door langdurig defecte apparatuur.

https://vanwindenbv.eu/