NL Web
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van de Managed Services van deze specialisten

Oaktree Group is een betrouwbare organisatie met een ambitieuze instelling en een grote passie voor ICT. Ze leveren ICT- en Unified Communications-oplossingen, gebaseerd op de cloud. U kunt hierbij altijd rekenen op maatwerk, waardoor u slimmer en efficiënter te werk zult gaan. Daarnaast bieden de Managed Services vele voordelen voor u als klant: u hoeft bijvoorbeeld geen investeringen te doen, u komt niet voor financiële verassingen te staan én u kunt rekenen op uitstekende service en garantie waardoor uw hard- en software altijd volledig up-to-date én 100% beveiligd is.

Sluit een handig ICT-abonnement af

De Managed Services van deze specialisten kunt u het beste zien als een ICT-abonnement: u kunt het als het ware vergelijken met het operational leasen van een auto. Tegen een aantrekkelijk én vast bedrag per maand kunt u rekenen op het comfort van de beste ICT-services die deze specialisten aanbieden. Denk hierbij onder meer aan werkplekken, hardware, software, dataverkeer, cloudopslag en onderhoud. Doordat u hier geen omkijken meer naar heeft, kunt u uzelf helemaal focussen op uw corebusiness.

Welke services zijn handig voor uw onderneming?

Wanneer u kiest voor de ICT-services van Oaktree Group, dan kunt u steeds weer rekenen op complete oplossingen. Daarbij houden de specialisten ook optimaal rekening met de details. Daarnaast zullen de specialisten steeds weer met u meedenken. Ze kijken graag samen met u naar welke Managed Services belangrijk zijn voor uw onderneming en ze bieden daarom altijd een passende oplossing voor uw bedrijfsvoering aan. De specialisten hebben in een paar woorden precies door welke services bij u passen, waardoor u geen ellenlange gesprekken hoeft te voeren over bijvoorbeeld specificaties, merken, typenummers en softwareversies.

Ontdek de mogelijkheden die deze specialisten bieden

Kortom, deze ICT-specialisten zorgen ervoor dat alle hard- en software binnen uw onderneming volledig naar behoren zal werken. Door gebruik te maken van hun ICT-services weet u zeker dat al uw oplossingen in goede handen zijn. Heeft u interesse in de oplossingen van deze specialisten of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op hun website.