NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Narrowcasting software heeft interactieve mogelijkheden

Met narrowcasting software communiceert u eenvoudig en snel relevante informatie naar uw bezoekers of medewerkers. Zaalreserveringen worden direct doorgegeven en aangepast, reclame wordt regelmatig afgewisseld en wachtrij- en wachtkamerinformatie wordt direct doorgegeven aan alle bezoekers. Het PADS4 softwaresysteem dat InfoScreens voor u installeert, maakt het tevens mogelijk om direct informatie op te vragen door bezoekers of personeel via diverse beeldschermen. U biedt hiermee interactieve productinformatie, video’s of een dynamische plattegrond aan. Geef persoonlijk advies door middel van gezichtsherkenning, of creëer meer betrokkenheid met geïntegreerde social media. Neem de winkelervaring naar een hoger niveau met aangepaste triggers en acties die klanten aanspreken. Met de real-time informatiemogelijkheden van narrowcasting software kunt u informeren, vragen beantwoorden en helpen, zonder dat uw personeel iets hoeft te doen.

Over dit specialistische bedrijf

InfoScreens is al sinds 2000 een actieve speler op het gebied van narrowcasting software en digital signage. Zij hebben dus veel ervaring wat erg belangrijk is om tot succesvolle projecten te komen. Er moeten namelijk diverse trajecten goed doorlopen worden, wil een project slagen. Dit bedrijf adviseert, realiseert, houdt in stand, beheert, host en blijft u service verlenen. U kunt een project ineens afkopen, maar er zijn ook mogelijkheden om diensten en hard- en software op basis van een vaste maandelijkse vergoeding af te nemen. Natuurlijk is geen enkel project hetzelfde, maar de methode van InfoScreens om van een idee tot een succesvol concept te komen, blijft altijd gelijk.

Het systeem streamen via beeldschermen

Wilt u het innovatieve softwaresysteem laten installeren, maar heeft u nog geen beeldschermen? InfoScreens levert en monteert alle bekende merken professionele beeldschermen in diverse afmetingen. Zij hebben zelfs een iPhone-style informatiezuil met veel mogelijkheden om de aandacht van het publiek te trekken. Tevens verkoopt dit bedrijf invite displays; dit zijn ‘vandalisme vrije beeldschermen’ die in openbare ruimtes geplaatst worden. Niet alleen zijn deze functioneel, maar hebben ook een mooi design.

https://infoscreens.nl/