NL Web
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de juiste dingen om in je luiertas te stoppen?

Wat zijn de juiste dingen om in je luiertas te stoppen?

 

Als je een baby hebt dan weet je dat je te maken krijgt met luiers verschonen, kleertjes regelmatig verwisselen en als je thuis bent dan heb je natuurlijk alles bij de hand. Maar wat nu als je een dagje weg wilt met de kleine wolk? Dan is het nodig om een luiertas mee te nemen. Maar wat stop je nu allemaal in die luiertas en wat mag zeker niet ontbreken in de luiertas? Dat lees je hier in deze blog!

Een goede luiertas kopen

Allereerst is het belangrijk dat je een goede luiertas koopt. Een luiertas moet stevig zijn en voldoende opbergruimte bieden. Je neemt namelijk al gauw flink wat spullen mee wanneer je op pad gaat met je baby. Dan is voldoende ruimte wel belangrijk. Wanneer je ook nog extra ruimte nodig hebt om zelf spullen mee te nemen kun je kiezen om een luiertas te combineren met een rugzak.

Je kunt bijvoorbeeld zoeken op rugzak heren of rugzak dames en dan zie je dat al je dit combineert met een luiertas dat je heel makkelijk nog wat extra spullen onderweg kunt meenemen waardoor je alle spullen makkelijk hier kunt vervoeren. Zo benut je de maximale mogelijkheden om alles mee te kunnen nemen wat je nodig hebt.

Welke dingen mogen niet ontbreken in de luiertas

Als je een luiertas gaat inrichten dan zijn er een aantal dingen die absoluut niet mogen ontbreken wanneer je op pad gaat. Zo is het belangrijk om voldoende luiers mee te nemen, houd er ook rekening mee dat je wat extra luiers mee neemt voor het geval dat je baby extra verschoond moet worden.

Maar ook huidverzorgingsproducten zoals zalf tegen luieruitslag mag niet ontbreken in de luiertas. Een goed gevulde luiertas is voorzien van alle noodzakelijke items die een complete verzorging van de baby ondersteunen. Maar het is ook altijd verstandig om medische spullen bij je te hebben zoals bijvoorbeeld een thermometer of medicijnen tegen doorbrekende tandjes. Altijd handig. 

Het onderhoud van de luiertas

Alle tassen hebben goed onderhoud nodig als je wilt dat ze lang mee kunnen gaan. En dat geldt ook voor de luiertas. Juist de luiertas heeft goed onderhoud nodig. Je wilt namelijk wel dat de tas hygiënisch blijft. Zeker waar de schone pampers en overige spullen van jouw baby bewaard blijven moet het schoon en hygiënisch zijn. 

Zorg er dus voor dat je de tas regelmatig even schoonmaakt en de tas ook af en toe even laat luchten. Zo blijft de luiertas fris en schoon.