NL Web
Particuliere dienstverlening

Beter lopen met Meindl schoenen

Meindl schoenen zijn al sinds 1683 een familiebedrijf met toonaangevende bergschoenen. Door de jaren heen zijn ze altijd blijven innoveren en vernieuwen. Met de 11e generatie aan zet in het bedrijf bewijzen ze dat hun traditionele productiemethoden behouden zin heeft en blijven op dezelfde voet voortzetten. In der Maur Beterlopenwinkel ziet deze kwaliteiten en is daarom ook premium Meindl dealer. Hier worden de wandelschoenen op ambachtelijke en traditionele wijze aangemeten. Meindl schoenen staan voor hoogwaardige Duitse kwaliteit met een brede keuze uit modellen voor elke soort voet.

Meindl schoenen zijn dé keuze voor een actieve lifestyle

In der Maur Beterlopenwinkel biedt een breed aanbod van verschillende Meindl schoenen aan. Zo bieden ze alle schoenen aan in drie categorieën: A, A/B en B. Deze corresponderen met het gebruik bij verschillende terreinen en bijbehorende demping. Je vindt in het grote aanbod aan schoenen zowel schoenen met lederen binnen voering als Gore-tex voering. Gore-tex zorgt ervoor dat bij nat weer uw voeten altijd droog en warm blijven. U kunt online schoenen bestellen bij In der Maur Beterlopenwinkel of langsgaan in de winkel voor deskundig advies. Zo vind je de schoenen die als gegoten zitten en kun je genieten van heerlijke wandelingen.

Kies de juiste Meindl schoenen voor u

Bij In der Maur Beterlopenwinkel willen ze mensen simpelweg beter laten lopen. Met een bijzonder ruime collectie zit er altijd de schoen voor jou bij. Voor smalle, normale en brede voeten is er een groot aanbod waarmee je weer fitter op pad kan gaan. Wanneer je ervoor kiest om in de webshop te je schoenen te kopen, heeft u binnen 2 tot 4 werkdagen uw nieuwe schoenen in huis. In der Maur Beterlopenwinkel is dé plek voor uw nieuwe wandelschoenen. Ze bieden een breed aanbod, waaronder Meindl schoenen, en persoonlijke aandacht en deskundig advies. Zo wordt lopen weer plezierig!