NL Web
Image default
Particuliere dienstverlening

Een rondreis door Bali en Java of door Sri Lanka boekt u hier

Bij Original Asia boekt u een indrukwekkende rondreis door Bali en Java of door Sri Lanka met uw kinderen. Het reisbureau biedt diverse standaardrondreizen aan, maar het is ook mogelijk om de reizen helemaal naar wens aan te passen. Wilt u liever in andere hotels slapen of andere activiteiten ondernemen? Geen probleem! De specialisten helpen u graag om uw droomvakantie samen te stellen!

Prachtige bezienswaardigheden bezoeken tijdens een rondreis door Bali en Java

Als u kiest voor de fraaie rondreis Original Java en Bali, dan ervaart u een fijne mix van zowel cultuur als strand. U verblijft in de mooiste hotels en bezoekt de mooiste bezienswaardigheden. Zo ontdekt u de indrukwekkende tempels van Borobodur en reist u eersteklas in de trein naar het oosten van het eiland. U bezoekt de indrukwekkende Bromo vulkaan en bekijkt de zonsopgang. Daarna reist u verder naar de machtige Ijen vulkaan. Ook bezoekt u Pemuteran, een locatie die zich uitstekend leent om te snorkelen en de meest bijzondere tropische vissen te bekijken. Ook gaat u dolfijnen spotten in Lovina en bezoekt u de reistvelden in Sidemen en Ubud. U sluit uw vakantie af tijdens een ontspannende strandvakantie in Jimbaran.

Een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka met uw kinderen

Wenst u liever een rondreis die ook is geschikt voor kinderen? Dan boekt u de Familiereis Sri Lanka en de Malediven! Deze rondreis door Sri Lanka zit barstensvol leuke activiteiten om te ondernemen met uw kinderen. Zo bezoekt u de Culturele Driehoek, waar u diverse oude koningssteden, fantastische tempels en eeuwenoude ruïnes vindt. Ook bezoekt u een olifantenopvang, waar u de dieren mag voeren en zelfs mag wassen! Ook reist u per trein door diverse machtige bergen, diepe valleien en indrukwekkende theeplantages. U maakt een jeepsafari door het adembenemende natuurpark Yala National Park. Deze actieve rondreis door Sri Lanka, met genoeg leuke activiteiten voor uw kinderen, wordt afgesloten op de Malediven. Lekker ontspannen terwijl u terugkijken op de prachtige herinneringen die u heeft gemaakt met uw kinderen tijdens een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka!

Boek uw vakantie bij deze specialisten

Kunt u ook niet wachten om een indrukwekkende rondreis te maken die u nooit zal vergeten? Neem dan direct contact op met deze specialisten en vraag een offerte op maat aan. Wenst u eerst meer informatie? Ook dan bereikt u hen door te bellen of te mailen. Boek een prachtige rondreis met uw kinderen door Sri Lanka of Java en Bali!