NL Web
Bedrijven

Bent u een beginnend ondernemer? Dit bedrijfspand in Zevenaar helpt u vooruit

Bent u net een eigen bedrijf begonnen? Dat is een mooie eerste stap! Maar bent u bezig met een start-up en heeft u weinig middelen om een heel kantoorpand te huren? Of weet u überhaupt nog niet of het huren van een professionele kantoorruimte iets voor u is? Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.

Maak uw ondernemersdromen waar in dit bedrijfspand in Zevenaar

Een passende ruimte is van groot belang voor een ondernemer. U moet uw werkzaamheden tenslotte goed uit kunnen voeren. Alleen of misschien al wel met een team. Bij het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Wie wilt dat niet? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor. Kies voor de uitstekende faciliteiten bij OC de Pelikaan en wees er zeker van dat uw werkzaamheden perfect verlopen.

Een bedrijfspand gelegen in Zevenaar, centraal gelegen voor iedere beginnende en ervaren ondernemer

Een ondernemer kan niet zonder klanten, zoals een vis niet kan zonder water. Dat klinkt logisch toch? Gaat u graag langs bij klanten of maken zij een afspraak bij u op kantoor. Hoe fijn is het dan als u geen enorm lange reistijden kwijt bent en uw klant eenvoudig uw kantoor vindt? Als u een kantoorruimte huurt in het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan, hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken. Gelegen tussen de grote en gezellige steden Arnhem en Nijmegen bereikt u snel met de trein ook nog eens Utrecht. Het station van Zevenaar is zeer dichtbij het kantoorpand. Daarnaast parkeert niet alleen u gratis op het parkeerterrein van OC de Pelikaan: uw bezoekers ook!