NL Web
Image default
Industrie

Een thermokoppel is dé procesregelaar die u zoekt voor uw industriële toepassing

Indien u werkzaam bent in een laboratorium of bij een industrieel bedrijf, werkt u wellicht wel eens met temperatuurmeters en -regelaars. Dit soort producten wordt namelijk veelvuldig ingezet om de veiligheid te bewaken. Een populaire temperatuurregelaar is de thermokoppel. Deze koppel is onderdeel van de thermo-elektrische beveiliging van bijvoorbeeld gasgestookte toestellen als cv-ketels en gashaarden. Wanneer u voor uw eigen toepassing een thermokoppel nodig heeft, bestelt u deze bij een specialist, zoals Restutech. Dit bedrijf voorziet u graag in uw behoefte, daar zij een bewezen, betrouwbare servicegerichte leverancier van elektronische materialen en producten zijn. Niet voor niets maken diverse bedrijven in de Benelux gebruik van hun toepassingen voor allerlei soorten industriële automatiseringprocessen.

Meet de temperatuur met een betrouwbare thermokoppel

Een thermokoppel is een temperatuursensor die uit twee draden bestaat. Deze draden zijn van verschillende metalen of metaallegeringen. De draden zijn aan elkaar verbonden, vaak door ineensmelting. Met dit type koppeling wordt de temperatuur gemeten en geregeld bij uiteenlopende bedrijven in de industriële sector. Bij productieprocessen is het eigenlijk een onmisbare procesregelaar. Daarom koopt u dit product bij een betrouwbare partner in de branche, zoals Restutech. Zij bieden zowel standaardmaten als onderdelen op maat aan. U bent er dan ook van verzekerd dat u een thermokoppel bij hen aanschaft die aan uw wensen en eisen voldoet.

Vraag om advies op maat

In het uitgebreide assortiment temperatuursensoren en -regelaars van Restutech vindt u ongetwijfeld de juiste oplossing voor uw toepassing. Zoek bij hen een thermokoppel of andere procesregelaar uit en u weet zeker dat u hier nog vele jaren plezier van heeft. Vindt u het lastig om een goede keuze te maken of wilt u advies van hun deskundige medewerkers? Vraag dan gerust om hulp; hun professionals denken graag met u mee en geven u desgewenst advies op maat. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://restutech.com/