NL Web
Image default
Industrie

Uw bedrijfsruimte ontdoen van schadelijke stoffen zoals dieselmotoremissie

Werkt u in uw bedrijfsruimte met dieselmotoren? Of maakt u in het productieproces gebruik van andere schadelijke stoffen? Dan is het van groot belang dat u uw bedrijfsruimte regelmatig laat ontdoen van schadelijke stoffen. Zo waarborgt u de gezondheid van uzelf en uw personeel. Schadelijke stoffen als Chroom-6 en dieselmotoremissie kunnen namelijk ernstige gezondheidsklachten veroorzaken bij langdurige blootstelling als u dit niet tijdig laat saneren. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Lees daarom snel verder en ontdek aan welke organisatie u Chroom-6 saneren en het laten reinigen van dieselmotoremissie het beste uit handen geeft.

Al ruim twintig jaar een gespecialiseerd reinigingsbedrijf

Gom Specialistische Reiniging is al ruim twintig jaar actief als gespecialiseerd reinigingsbedrijf van schadelijke stoffen. Wellicht is er in uw bedrijfsruimte Chroom-6 aanwezig zonder dat u zich hiervan bewust bent. Dit kan namelijk in de constructie van uw gebouw zitten. De specialisten van dit reinigingsbedrijf komen graag bij u langs om te controleren er een noodzaak is om Chroom-6 te saneren bij uw bedrijf. Dit voeren zij uiteraard ook uit. Dit geldt tevens voor dieselmotoremissie. Als u met dieselmotoren werkt zullen de uitlaatgassen uit uw bedrijfsruimte verwijderd moeten worden om problemen met de gezondheid van u en uw personeel te voorkomen. Ook hiervoor schakelt u de experts van Gom Specialistische Reiniging in.

Onderneem tijdig actie om een gezonde bedrijfsruimte te creëren  

Wilt u weten of er noodzaak is om Chroom-6 te saneren in uw bedrijfsruimte? Of werkt u met dieselmotoren en wilt u dieselmotoremissie laten verwijderen? In beide gevallen is Gom Specialistische Reiniging uw partner. Ook als u enkel advies wenst over hoe u zichzelf en uw personeel het beste beschermt tegen schadelijke stoffen, kan deze partij u hierin voorzien. Onderneem direct actie en neem bij interesse of vragen contact met dit bedrijf op via de contactmogelijkheden op de website.