NL Web
Image default
Industrie

Aluminium laten gieten doet u bij deze specialisten

Voor het gieten van aluminium kunt u terecht bij Perla AluCast. Sinds 1994 voorzien zij vanuit hun productlocatie in Delft een breed Europees klantennetwerk van gietaluminium. U vindt deze specialisten echter niet alleen in Nederland; ook in China en India bezitten zij diverse productlocaties. Het kwalitatief hoogwaardige gietaluminium wordt geproduceerd tegen scherpe prijzen. Daarbij kunt u rekenen op een grote betrouwbaarheid en een foutloos eindresultaat.

Diverse toepassingen voor het gieten van aluminium

Bij het gieten van aluminium wordt de vloeistof in een metalen mal gegoten. Deze specialisten maken gebruik van de drie onderstaande gietmethoden:

  • Coquille gieten;
  • Lage druk gieten;
  • Hogedruk- of spuitgieten.

De mal bepaalt uiteraard voor het grootste deel de vorm van het eindproduct. De deskundigheid van de werknemers speelt echter ook een grote rol. Hun expertise zorgt ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt. Zo wordt er tijdens de beoordeling van het productontwerp of de mal rekening gehouden met de belangrijke eigenschappen die een rol spelen bij het gieten van aluminium.

Keuze uit verschillende soorten mallen

Deze specialisten zijn een allround speler op het gebied van gietaluminium, waardoor zij alles in huis hebben om ieder project volledig naar uw tevredenheid aan te passen. De ervaren medewerkers voeren diverse technieken uit voor het vervaardigen van gietaluminium en maken hierbij gebruik van verschillende soorten mallen. Heeft u echter zelf al een mal die geschikt is voor de vervaardiging van gietaluminium? Ook dan zit u goed bij deze specialisten.

Kies voor deze specialisten en ontvang een foutloos eindresultaat

Deze specialisten helpen u graag bij het gieten van aluminium in kwalitatief hoogstaande mallen. Mochten zij het werk niet kunnen uitvoeren op hun productlocatie in Nederland, dan wordt het uitbesteed aan de specialisten in het buitenland. Zo weet u dat u altijd kunt rekenen op een perfect eindresultaat. Daarom kiest u voor Perla AluCast als uw partner voor het gieten van aluminium.