NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een elektrische deuropener die u eenvoudig op bestaande deuren monteert

Wilt u wel graag een automatisch deursysteem, maar heeft u geen zin om de huidige deuren in uw pand hiervoor te vervangen? Dat is begrijpelijk. U wilt immers niet deuren die nog prima functioneren zomaar afschrijven. Gelukkig is er een manier waarop u wel een automatisch deursysteem heeft, maar geen nieuwe deuren hoeft te kopen: door een elektrische deuropener te laten monteren. Specialist dormakaba heeft hier jarenlange ervaring mee en biedt verschillende oplossingen aan om op bestaande deuren te monteren. Zo heeft u wel een automatische opener voor uw deur, maar behoudt u de huidige deuren.

Keuze uit diverse opties op het gebied van elektrische openers

Er zijn verschillende opties, waardoor er altijd een elektrische deuropener is die aan al uw wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor elektronisch deurbeslag als u veiligheidsdeuren of buitendeuren wilt automatiseren. Heeft u andersoortige deuren waarvoor u een automatische opener wilt bestellen? Dan is een elektrische deurcilinder waarschijnlijk de beste optie. Zo’n cilinder kan namelijk op vrijwel elk soort deur geïnstalleerd worden. Bovendien is deze deuroplossing compact en eenvoudig te installeren, waardoor de montage zo gebeurd is. Ook is de oplossing energiezuinig. U bespaart dus tijd, moeite én geld en kiest tegelijkertijd voor een milieuvriendelijke oplossing.

Ontdek de uitgebreide service die deze specialist levert

Twijfelt u welke elektrische deuropener het best bij uw huidige deuren past? Of wilt u meer informatie over een bepaald deursysteem voordat u tot aanschaf overgaat? In beide gevallen neemt u het best contact op met de vriendelijke medewerkers van dormakaba. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Op die manier weet u precies wat u van de verschillende systemen kunt verwachten en is het gemakkelijk om de juiste beslissing te nemen voor uw bedrijfspand. Bovendien houdt de service van deze expert hier niet op. Ze staan namelijk ook voor u klaar met een onderhoud- en reparatieservice.

https://www.dormakaba.com/nl-nl