NL Web
Bedrijven

Je zwembad netjes afgedekt

Heb jij een eigen zwembad? Zo ja, wat een heerlijke luxe. Lekker zwemmen in je eigen zwembad wanneer je maar wil. Het is natuurlijk wel een heel werk om een zwembad zelf te moeten onderhouden. De kwaliteit van het water goed houden, de temperatuur van het water goed houden, het zijn maar enkele dingen die erbij komen kijken. Maar gelukkig zijn er wel dingen die het makkelijker kunnen maken om je zwembad te onderhouden. Wanneer je je zwembad afdekt met zwembad solar lamellen, kun je in ieder geval al een aantal zaken heel goed onder controle houden.

Met goede zonnelamellen zwembad kun je namelijk je zwembad eenvoudig en snel afdekken wanneer je er geen gebruik van maakt. Als je zwembad afdekt wanneer je het niet gebruikt, wordt het water minder snel vies en kun je de kwaliteit van het water dus beter op peil houden. Ook wanneer er geen water in je zwembad staat, is het fijn om je zwembad af te kunnen dekken. Ook zonder water erin kan een zwembad natuurlijk anders best wel vies worden natuurlijk, of er kunnen dieren zoals eenden en andere vogels in gaan zitten.

Zonnelamellen werken zoals de naam al doet vermoeden, op zonne-energie. Hierdoor is het ook makkelijk om het water onder de lamellen beter op temperatuur te houden. Daar is namelijk minder energie voor nodig om dit te doen en de lamellen kunnen door de zonnesensoren ook energie opslaan voor wanneer de zon niet schijnt. Al met al wel een investering waard als je een eigen zwembad hebt.

Ook kunnen de lamellen zeer makkelijk in werking worden gesteld. Met slechts een druk op de knop kun je je zwembad afdekken, maar ook met slechts een druk op de knop kun je je zwembad ook weer netjes afdekken. Geen gedoe meer met zeilen.

http://www.lamellenafdekkingen.nl/