NL Web
Gezondheid

Geen pijn meer in je hoofd

Ook vaak last van migraine? Dan weet je wel hoe vervelend en ziek je je daarvan kunt gaan voelen. Migraine kan veel oorzaken hebben, maar je eigen levensstijl kan wel bijdragen – in positieve of negatieve zin. Er kan ook een erfelijke belasting meespelen, in welk geval je eigenlijk ook niet zoveel kunt met je klachten behalve deze uitzitten en misschien een pijnstiller nemen.

Het is belangrijk om er acht op te slaan dat er veel verschillende soorten hoofdpijnen te onderscheiden zijn. Zo is er inderdaad bijvoorbeeld migraine, wat eigenlijk natuurlijk wel veel meer is dan een beetje hoofdpijn. Klachten zoals misselijkheid, overgevoeligheid voor licht en een verminderd gezichtsvermogen zijn veel gehoorde klachten bij de migraine. Je begrijpt dat al deze klachten kunnen maken dat migraine echt een beperkende factor in iemands leven kan zijn. Voor sommige mensen helpt botox tegen migraine goed.

Het behandelen van migraine met botox prijs is een relatief nieuwe behandeling, die sinds een aantal jaren steeds vaker succesvol wordt toegepast. Vooral diegenen met hardnekkige klachten van migraine kunnen veel baat hebben bij een dergelijke behandeling. Het zal de klachten verminderen en doen afnemen.

Bij een migraine behandeling met botox, wordt de botox in het voorhoofd ingespoten. Botox is een spierverslapper en dat is precies wat zo werkzaam is bij deze behandeling van migraine. Doordat men de spieren in het hoofd niet meer zo strak kan aanspannen, zal het risico op een migraine aanval ook worden verminderd. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat wanneer je klachten door je levensstijl komen, je deze ook zoveel mogelijk probeert aan te passen. Voor mensen met een druk leven kan dat natuurlijk ook lastig zijn maar de mensen om je heen hebben natuurlijk nog minder aan je als je steeds aanvallen van migraine krijgt omdat je niet aan jezelf denkt.

http://www.faceland.nl