NL Web
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek door ADXPERT

Wanneer een werknemer langdurig ziek is, is dit erg vervelend. Niet alleen voor de persoon in kwestie zelf, maar ook voor u al werkgever. Bij ziekte zijn dingen vaak onduidelijk en onvoorspelbaar, waardoor u met vragen blijft zitten. Komt uw werknemer nog terug? En zo ja, wanneer zou dit kunnen? Dit soort vragen zou u graag beantwoord zien. Een arbeidsdeskundig onderzoek door ADXpert zou u hierbij kunnen helpen. Zij kunnen een professioneel onderzoek uitvoeren, waardoor u antwoord krijgt op uw vragen. Hierdoor kunt u zich voorbereiden op de toekomst. Een arbeidsdeskundig onderzoek is niet alleen handig, het is ook nog eens wettelijk verplicht.

Waarom een arbeidsdeskundig onderzoek?

Bij ziekte van een werknemer is de werkgever verplicht een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Dit wordt door het UWV gecontroleerd. Het UWV beoordeelt de begeleiding van een zieke werknemer door de werkgever. Een arbeidsdeskundig onderzoek wordt gezien als een essentieel deel van deze begeleiding. Wanneer zo’n te laat of niet wordt uitgevoerd, kan het UWV loonsancties opleggen. Om dit alles te voorkomen is het dus verstandig zo snel mogelijk een arbeidsdeskundige te laten komen voor een onderzoek. Bij ADXPERT is het onderzoek vijf dagen na aanvraag gegarandeerd uitgevoerd. Vijf dagen na uitvoering zal het conceptrapport bij u op het bureau liggen.

Het rapport is simpel en duidelijk geformuleerd en van goede kwaliteit. De arbeidsdeskundigen van ADXPERT zijn ervaren en gecertificeerde onderzoekers op dit gebied.

Antwoord op al uw vragen

Het rapport van het onderzoek zal antwoord geven op allerlei soorten vragen die als werkgever door uw hoofd spoken. Kan de werknemer terugkeren op zijn/haar oude functie? Kan de functie eventueel aangepast worden aan de capaciteit van de werknemer? Of is er een geheel andere functie binnen of zelfs buiten het bedrijf beschikbaar voor deze werknemer? Na een onderzoek door ADXPERT zit u niet meer met dit soort zorgen, maar heeft u alle mogelijkheden duidelijk op een rijtje.

Al uw zorgen en vragen kunnen binnen tien dagen opgelost zijn. Met de goede prijzen van ADXPERT bent u ook nog eens voordelig uit. Op www.adxpert.nl kan eenvoudig een offerte worden aangevraagd. Waar wacht u nog op?