NL Web
Dienstverlening

Incassobureau No Cure No Pay, werkt het?

Incassobureau No Cure No Pay

MKB ondernemers heb je in alle soorten en maten.  Gezondheidszorg, de bouw, de financiële sector, noemt het maar op. Vaak is het bedrijf dan al jaren in familiebezit. Familiebedrijven worden deze ondernemingen dan genoemd.  Deze bedrijven kunnen dan al tientallen zo niet honderden jaren oud zijn.  Soms komen dergelijke bedrijven   in gevaar door economische ontwikkelingen. In de agrarische sector bijvoorbeeld, daar zijn veel problemen de laatste jaren. Europese wetgeving heeft er voor gezorgd dat veel boeren dan in de problemen kwamen. De volgende generaties zijn vervolgens doorgaans niet meer bereid om de onderneming over te nemen. Ook zijn er de laatste jaren veel MKB bedrijven in de problemen gekomen. De rekeningen werden daarop steeds later betaald. Faillissementen onder deze bedrijven zijn daarop vaak het direct gevolg. Overgaan tot Incassobureau No Cure No Pay wordt tegenwoordig ook veel gedaan.Een lening van de bank kan daarna voorkomen worden.

Zijn debiteur kan vervolgens failliet gaan.  Degene die het hardste roept wordt als eerste betaald.

No Cure No Pay, is vervolgens de standaard werkwijze van de deurwaarder.  Bij geen resultaat vervolgens dus ook geen kosten.

Ook kleinere bedragen kunnen daarna door Een gerechtsdeurwaarder geïncasseerd worden. Meestal worden er vervolgens geen dossierkosten berekend.

Betaalt debiteur daarna alsnog niet dan is een gang naar de rechter een optie.  Dit om vervolgens alsnog betaling te verkrijgen. Loonbeslag is daarop een zeer effectie middel.  Het griffierecht is de laatste jaren echter meer dan verdrievoudigd.

Wanneer debiteur dan met de noorderzon is vertrokken.  De incassospecialist kan de schuldenaar  dan vaak nog wel vinden dan. Bij een goed incassobureau wordt daarvoor daarop niets extra’s berekend.

Debiteurenbeheer is een van de extra diensten waarvoor je bij Een gerechtsdeurwaarder terecht kan. Een laatste aanmaning naar de klant  laten versturen bijvoorbeeld.  Een goed incassobureau doet dat vervolgens gratis.

Online een opdracht aanbieden bij een Incassobureau No Cure No Pay

Wanneer de beslissing daarop is genomen door de ondernemer. Dat de bon daarna geïncasseerd zal moeten worden. De factuur moet worden ingediend bij het incassokantoor. Je kan dit bij een goed incassobureau dan online regelen. Via de website voer je daarop diverse informatie in. De factuurgegevens moeten dan ook worden ingevuld. Bij binnenkomst gaat de deurwaarder er dan snel mee de slag.  De debiteur  krijgt daarop ook nog incassokosten te betalen. Dit moet daarop via de Wet Incassokosten gebeuren. Als debiteur de factuur dan betaalt. Dan moet zo snel mogelijk met de onderneming worden afgerekend.  Maar wat als de debiteur  nou daarna nog niet betaalt? Dan is een gerechtelijke procedure bij de rechter nog een mogelijkheid.   De kosten hiervoor kunnen daarna hoog oplopen. Je moet je vervolgens goed afvragen of de kosten opwegen tegen de baten.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html